4 forskellige typer havegrill

Hvor meget ved du om havegrill?Udover vores almindelige stålgrillnet findes der mange typer grillnet.

I dag vil Dongjie introducere 4 forskellige typer havegrill og deres respektive anvendelser.Lad os se.

bbq mesh

Grillmesh

Engangs- og genanvendeligt grillnet er sundt og miljøvenligt til picnic.

Grillnet er lavet af forskellige materialer, såsom rustfrit stål, galvaniseret stål, trådnet med højt kulstofindhold, stål med lavt kulstofindhold og kobbernet.Grill mesh.Den accepterer brugen af ​​ovnmadlavning, picnic, stenkomfur, elektronisk komfur osv. På nuværende tidspunkt er grillnet fremherskende i restauranter, hoteller, grillbutikker, camping, personlige huse osv.

bbq mesh

Grillrist

Grillristen er hovedsageligt fremstillet af rustfrit stål, så den deler egenskaberne som anti-korrosion og anti-rust.For at imødekomme købernes efterspørgsel tilbyder Walcoom også en grillrist i kobbermateriale.

Grillriste er rige på former, for eksempel runde, rektangulære, firkantede og konkave overfladeformer, så du behøver ikke bekymre dig om at købe en grillrist, der ikke matcher dit komfur.

Bbq Grill Trådnet

Grillkurv

En grillkurv kan bruges til at stege fisk, forskellige grøntsager og kødstykker.

En grillkurv er et nyt BBQ-grillnet med håndtag eller låg.Grillkurven er designet til at gøre det nemmere for folk at holde og smide mad.Den ekstra fordel er, at det sparer tid og holder fast.

Grillkurvens form omfatter en fiskeform, to fiskeformede osv. Fiskeform er specielt til stegning af fisk.For en anden form, for eksempel, er en firkantet og rektangel grillkurv i stand til at stege grøntsager og kød.

bbq mesh

Stegereist

Ristestativ, der bruges i en picnic, familiemadlavning og grillbutik, giver dig velsmagende grillmad.

En stegerist rig på former og materialer.Formen omfatter rund, firkantet, rektangel, oval og V-form, som er designet til at matche købernes krav.Materialet inkluderer rustfrit ståltråd og kobbertråd, der er variation i stilen på prisen på stegestativ, derfor kan du købe produkter, der spænder fra høj pris eller billig.

Ristestativ, der er i stand til at stege en række ingredienser, typisk inklusive kalkun, kylling og også fisk, oksekød, hotdog, grøntsager, frugter osv.

bbq mesh

Hvis du har brug for at konsultere prisen, er du velkommen til atkontakt os.


Indlægstid: 11-apr-2022