Brugerdefineret aluminium/galvaniseret/rustfrit stål perforeret metal mesh hegn

Det perforerede metalhegn refererer til en ny type isoleringsmetalplader, som ikke kun kan spille en rolle i barriereisolering og sikker konstruktionsbeskyttelse, men også forskønne bymiljøet og yderligere fremme standardiseringen af ​​bybyggeri.Det perforerede metalhegn fungerer som hegnet til byggeisoleringsområdet, som ikke kun viser byens nye stil, men også isolerer byggeområdet for at opnå sikkerheden ved byggeriet.

De fleste af de råmaterialer, der bruges til perforerede plader, er: rustfrit stål, lavt kulstofstål, galvaniseret PVC koldvalset coil osv.

Hultyper omfatter et rektangulært hul, firkantet hul, diamanthul, rundt hul, sekskantet hul, krydshul, trekanthul, aflangt hul, langt taljehul, quincunx-hul, fiskeskælhul, mønsterhul, pentagramhul, uregelmæssigt hul, tromle hul osv.

Det kan bruges til miljøbeskyttelse støjkontrolbarrierer i transport og kommunale faciliteter såsom motorveje, jernbaner, undergrundsbaner osv., der passerer gennem byområder, og lydabsorberende paneler til lydisolering og støjreduktion af bygningsvægge, generatorrum, fabrikker bygninger, og andre støjkilder, og kan bruges i bygninger Lydabsorptionen af ​​genstandes loft- og vægpaneler.

Fordelene ved hegnsprodukter af perforeret metal: det perforerede hegnet har en god lyseffekt, god ventilationseffekt og lydisolering og lydisolering.Den er ikke kun robust og holdbar, men også smuk og smuk.Det er en højhastigheds-, bolig- og fabriksproduktion.Normalt er materialet en jernplade, som efter vask kan sprøjtes med plast eller maling for at forhindre rust.Det spiller ikke kun en beskyttende rolle, men forbedrer også den dekorative effekt, som er det bedste fra begge verdener!

Det perforerede nethegnet er et specielt hegnsnetprodukt på begge sider af jernbanen.Dens egenskaber er som følger:

1. Jernbanens autoværn har egenskaberne af let, ny form, smuk og holdbar

2. Det kan også bruges som anti-kastnet til motorvejsbroer.

3. Ti års rustforebyggelse

4. Det er nemt at skille ad og samle sig selv, og har god genanvendelighed, og hegnet kan omarrangeres efter behov

5. Det er et miljøvenligt produkt og kan genbruges til sidst.

Det perforerede nethegnet er et produkt, efter at det perforerede net er dybt bearbejdet.Den er kendetegnet ved holdbarhed og en række forskellige farver.

Introduktion til stansehegn: stansediameter 0,1MM-200MM, pladetykkelse 0,5mm-80mm kan udstanses og kan laves til pladetykkelsen lig med eller mindre end huldiameteren.

Perforeret mesh hegnsmateriale: rustfri stålplade, aluminiumsplade, varm og kold stålplade, kobberplade, fiberplade, plastplade og andre ikke-metalplader.

Formål med perforeret nethegn: Produktet bruges hovedsageligt til civilt byggeri, beskyttelse af mekanisk udstyr, håndværksfremstilling, soundbox mesh-dæksel og fødevareventilation og varmeafledning.Det kan også bruges som stålstænger i byggeindustrien, motorveje og broer.

Det bruges i autoværn, stadionhegn, beskyttelsesnet for vejgrønt bælte, beskyttelse af teststeder for landbrugsvidenskabelige afdelinger og screening af små malm.Det har fordelene ved holdbarhed, skønhed, nem vedligeholdelse, god synlighed og lyse farver.


Indlægstid: 25. marts 2021