Anti-kabut Lan Kabut Jendela Kasa

  • Fly Screen 130*150cm Dustproof Screen Anti-Pollen Screen Mesh for Window

    Layar Fly 130*150cm Layar Anti Debu Layar Anti Serbuk Sari Mesh kanggo Jendela

    Dhuwur layar Anti-Polen China, Jendela Layar, Kita entuk ISO9001 sing nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo pangembangan luwih lanjut.Terusake ing "Kualitas Tinggi, Pangiriman Cepet, Rega Kompetitif", kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo klien saka luar negeri lan domestik lan entuk komentar dhuwur saka klien anyar lan lawas.Iku pakurmatan gedhe kanggo nyukupi panjaluk sampeyan.Kawulo nyuwun agunging pangaksami.
  • Anti Pollen Window Screen

    Layar Jendela Anti Polen

    1.Proses produksi layar jendela anti serbuk sari kalebu pangolahan gambar, warping, tenun, mbentuk, rolling, inspeksi lan kemasan sutra poliester.Layar jendela anti serbuk sari Bahan Poliester Jembar 1.2m, 1.4m Panjang 5m-30m Grammage 90 g/sq Nomer jala 18*48 Warna Ireng, Putih, Kemasan Disesuaikan Dikemas nganggo tas anyaman ing karton Fitur layar jendela anti serbuk sari (1) Anti serbuk sari, lempitan terus-terusan, anti banyu, anti ...
  • Clear vision 135 mesh dust pollen PM2.5  proof  window screen

    Visi sing jelas 135 serbuk sari bledug jala layar jendela bukti PM2.5

    Nama produk--
    Werna - putih;ireng
    Material——bahan komposit
    Ukuran mesh--100 mesh;135 bolong;200 mesh
    Dawane--50m / kustomisasi
    Jembaré——1m;1,2m;1,5m