Filter Mesh Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

1.Filter bolong uga disebut stamping bagean, bahan utama bolong Filter kalebu stainless steel 201,304,316,316L. lumahing bisa dicet menyang tembaga utawa kuningan color.It utamané digunakake kanggo nyaring banyu, pangan lan medicinal liquid.The bolong Filter nduweni sawetara kaluwihan kayata wangun stamping apik, resistance karat apik, resistance panas, resistance meksa, anti-karat.Kita uga bisa nggawe kustomisasi miturut kabutuhan lan aplikasi pelanggan.

2. Ana rong cara proses pametumu: siji iku Filter stainless steel wis prangko, dipencet, pinggiran karo piring logam utawa injeksi ngecor pinggiran tas, liyane iku stainless steel kawat wedge kebungkus wire.The wangun beda Filter bolong ,teknologi uga beda.

img (1) img (4)
img (3) img (2)

3. Wangun bolong panyaring bunder, persegi panjang, oval, ngisor rata, lan liya-liyane.Jumlah lapisan kalebu lapisan siji, lapisan pindho, lan sawetara lapisan, pelanggan bakal milih lapisan siji utawa muti-lapisan miturut aplikasi sing.

4. Layar Filter bisa èfèktif mbusak impurities fisik ing koleksi lan sistem filtrasi, nglindhungi peralatan pipo, lan nambah kinerja saka medium Filter.Cocog kanggo macem-macem saringan bahan bakar, filtrasi cair, lan peralatan perawatan banyu.

Aplikasi

Filter bolong digunakake ing ventilasi udara mechanical, bisa njaga reresik mechanical lan nyegah sundries saka menyang cavity.Filter liwat layar, supaya minangka supaya sundries, supaya nambah umur layanan saka mesin.

Filter bolong cocok kanggo distilasi, panyerepan, penguapan lan filtrasi ing petroleum, panyulingan lenga, kimia, industri cahya, medicine, metalurgi, mesin lan industri liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita