PËR NE

Anping Dongjie Wire Mesh Products Co., Ltd. ndodhet në Anping, Hebei, ku është vendlindja e rrjetës së telit në botë.Ne jemi një prodhues profesional i rrjetës metalike të zgjeruar, rrjetë metalike të shpuar, rrjetë teli të endur, rrjetë teli dekorative, kapak filtri, pjesë vulosjeje metalike dhe përpunim të thellë të produkteve të tjera rrjetë teli.

 

Fabrika e produkteve me rrjetë teli Anping Dongjie është themeluar në1996me mbi10 000m2 sipërfaqe.Ne kemi më shumë se100punëtorët profesionistë dhe4 punëtori të avancuara: punëtori me rrjetë metalike të zgjeruar, punëtori me vrima, punëtori për stampimin e produkteve me rrjetë teli, punëtori të bëra kallëpësh dhe përpunim të thellë.

 

Ne kemi qenë të specializuar në rrjetë teli për dekada dhe kemi grumbulluar përvoja të pasura në këtë fushë.Aktualisht, fabrika jonë është e pajisur me makina krejt të reja dhe të avancuara për të prodhuar produkte të përpunimit më të saktë.Anping Dongjie ka adoptuarISO9001 Certifikata e Sistemit të Cilësisë dhe sistemi modern i menaxhimit.Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues të besueshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

 • home_img
 • -
  E themeluar në vitin 1995
 • -
  24 vjet eksperience
 • -+
  Më shumë se 18 produkte
 • -$
  Më shumë se 2.5 miliardë

LAJME

PRODUKTI MË I FUNDIT

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik

 • Expanded Metal

  Metal i zgjeruar

 • Filter End Caps

  Kapelat fundore të filtrit

 • Corrugated Perforated Metal

  Metal i valëzuar i shpuar

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Rrjetë metalike e shpuar kundër rrëshqitjes

 • Metal Mesh Window Screen

  Ekran i dritares me rrjetë metalike

 • Barbecue Wire Mesh

  Rrjetë teli për Barbekju

 • Chain Link Mesh

  Rrjetë me lidhje zinxhiri

 • Architectural Expanded Metal

  Metal i zgjeruar arkitektonik