Produkte të vulosjes së thellë

 • Wholesale Galvanized Filter End Caps for Activated Carbon Filter

  Tapa fundore të filtrit të galvanizuar me shumicë për filtrin e karbonit të aktivizuar

  Tapa fundore të filtrit të galvanizuar me shumicë për filtrin e karbonit të aktivizuar
  Elementi i filtrit është i instaluar në automjet dhe motor.Gjatë funksionimit mekanik, do të ketë dridhje dhe filtri bosh do të përballojë shumë stres.Kapakët fundorë të filtrit mund të përmirësojnë në mënyrë efektive kapacitetin mbajtës të materialit të filtrit.Kapaku i skajit të filtrit në përgjithësi goditet nga njëra anë në mënyrë që të vendoset materiali i filtrit.Fytyra fundore dhe brazda për mbajtjen e ngjitësit, dhe ana tjetër është e lidhur me një vulë gome, e cila luan rolin e mbylljes së materialit të filtrit dhe mbylljes së kanalit të elementit të filtrit.
  Mirë se vini në hetim.
 • China Stainless Steel Round Shape Filter Metal End Caps

  Kapelë metalike fundore me filtër në formë të rrumbullakët prej çeliku të Kinës

  Kapelë metalike fundore me filtër në formë të rrumbullakët prej çeliku të Kinës
  Elementi i filtrit është i instaluar në automjet dhe motor.Gjatë funksionimit mekanik, do të ketë dridhje dhe filtri bosh do të përballojë shumë stres.Kapakët fundorë të filtrit mund të përmirësojnë në mënyrë efektive kapacitetin mbajtës të materialit të filtrit.Kapaku i skajit të filtrit në përgjithësi goditet nga njëra anë në mënyrë që të vendoset materiali i filtrit.Fytyra fundore dhe brazda për mbajtjen e ngjitësit, dhe ana tjetër është e lidhur me një vulë gome, e cila luan rolin e mbylljes së materialit të filtrit dhe mbylljes së kanalit të elementit të filtrit.
  Mirë se vini në hetim.
 • National standard stainless steel activated carbon filter end cover

  Mbulesa fundore e filtrit të karbonit të aktivizuar me standarde kombëtare prej çeliku inox

  Mbulesa fundore e filtrit të karbonit të aktivizuar me standarde kombëtare prej çeliku inox
  Kapaku i fundit i filtrit përdoret kryesisht për të mbyllur të dy skajet e materialit të filtrit dhe për të mbështetur materialin e filtrit.Kur elementi i filtrit është i instaluar në automjet, motor ose pajisje mekanike, ai do të prodhojë dridhje të mëdha gjatë funksionimit mekanik që shkakton shumë presion mbi filtrin.Kapaku i fundit mund të përmirësojë në mënyrë efektive kapacitetin mbajtës të materialit të filtrit.
 • China Supplier Customized Aluminum Alloy Metal Filter End Caps

  Furnizuesi i Kinës Kapakët fundorë të filtrit metalik të personalizuar nga aliazh alumini

  Furnizuesi i Kinës Kapakët fundorë të filtrit metalik të personalizuar nga aliazh alumini
  Ne jemi një prodhues profesionist i tapave të filtrave me 25 vjet përvojë në zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrave.
  Dongjie ka sistemin më të përsosur të prodhimit dhe ekipin teknik dhe inxhinierët profesionistë.ODM&OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Dongjie i përmbahet gjithmonë filozofisë së biznesit "forca e kastit cilësor, suksesi i detajeve" dhe fitoi lavdërimet e klientëve të rinj dhe të vjetër.
  Po kërkoni një furnizues të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë?Jam i sigurt se mund t'i plotësojmë kërkesat tuaja.
  Nëse keni ndonjë kërkesë, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur.
 • National standard stainless steel activated carbon filter end cover

  Mbulesa fundore e filtrit të karbonit të aktivizuar me standarde kombëtare prej çeliku inox

  Mbulesa fundore e filtrit të karbonit të aktivizuar me standarde kombëtare prej çeliku inox
  Ne jemi një prodhues profesionist i tapave të filtrave me 25 vjet përvojë në zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrave.
  Dongjie ka sistemin më të përsosur të prodhimit dhe ekipin teknik dhe inxhinierët profesionistë.ODM&OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Dongjie i përmbahet gjithmonë filozofisë së biznesit "forca e kastit cilësor, suksesi i detajeve" dhe fitoi lavdërimet e klientëve të rinj dhe të vjetër.
  Po kërkoni një furnizues të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë?Jam i sigurt se mund t'i plotësojmë kërkesat tuaja.
  Nëse keni ndonjë kërkesë, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur.
 • OEM ODM Stainless Steel Filter End Caps for Air Filter Cartridge

  OEM ODM Kapakë fundorë të filtrit prej çeliku inox për fishekun e filtrit të ajrit

  OEM ODM Kapakë fundorë të filtrit prej çeliku inox për fishekun e filtrit të ajrit
  Ne jemi një prodhues i specializuar për zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrit për 25 vjet.Dongjie ka sistemin më të plotë të prodhimit dhe ekipin teknik dhe inxhinierët profesionistë.ODM&OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Si gjithmonë e mbërthyer në "Cilësia provon forcën, detajet arrijnë suksesin", Dongjie ka arritur një vlerësim të lartë në klientët e vjetër dhe të rinj.
  Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues shërbimi me cilësi të lartë, ju lutemi na kontaktoni.
 • Anti-fingerprint filter cap for dust filter cartridge

  Kapak filtri kundër gjurmëve të gishtave për fishekun e filtrit të pluhurit

  Kapak filtri kundër gjurmëve të gishtave për fishekun e filtrit të pluhurit
  Ne jemi një prodhues i specializuar për zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrit për 25 vjet.Dongjie ka sistemin më të plotë të prodhimit dhe ekipin teknik dhe inxhinierët profesionistë.ODM & OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Si gjithmonë e mbërthyer në "Cilësia provon forcën, detajet arrijnë suksesin", Dongjie ka arritur një vlerësim të lartë në klientët e vjetër dhe të rinj.
  Nëse jeni duke kërkuar për një furnizues shërbimi me cilësi të lartë, ju lutemi na kontaktoni.
 • High-quality round plain filter wire mesh disc for liquid filtration

  Disk rrjetë teli me filtër të thjeshtë me cilësi të lartë për filtrim të lëngshëm

  Disk rrjetë teli me filtër të thjeshtë me cilësi të lartë për filtrim të lëngshëm
  Disqet e filtrit përdoren kryesisht në procesin e distilimit, përthithjes, avullimit dhe filtrimit, duke eliminuar pikat e futura në avull ose gaz dhe lëngje në industritë duke përfshirë gomën, plastikën, skanimin e grurit dhe vajit, rafinimin e naftës, kimike, metalurgji, mjekësi, makineri. , ushqim dhe pije, etj.
  Dongjie mund të personalizohet sipas nevojave tuaja, të mirëpritur të konsultoheni.
 • Wholesale 304 316 stainless steel wire mesh filter disc

  Disk filtri me rrjetë teli inox 304 316 me shumicë

  Disk filtri me rrjetë teli inox 304 316 me shumicë
  Disqet e filtrit përdoren kryesisht në procesin e distilimit, përthithjes, avullimit dhe filtrimit, duke eliminuar pikat e futura në avull ose gaz dhe lëngje në industritë duke përfshirë gomën, plastikën, skanimin e grurit dhe vajit, rafinimin e naftës, kimike, metalurgji, mjekësi, makineri. , ushqim dhe pije, etj.
  Dongjie mund të personalizohet sipas nevojave tuaja, të mirëpritur të konsultoheni.
 • Customized stainless steel filter disc plain woven filter screen

  Disku i personalizuar i filtrit prej çeliku inox Ekran filtri i thjeshtë i endur

  Disku i personalizuar i filtrit prej çeliku inox Ekran filtri i thjeshtë i endur
  Disqet e filtrit përdoren kryesisht në procesin e distilimit, përthithjes, avullimit dhe filtrimit, duke eliminuar pikat e futura në avull ose gaz dhe lëngje në industritë duke përfshirë gomën, plastikën, skanimin e grurit dhe vajit, rafinimin e naftës, kimike, metalurgji, mjekësi, makineri. , ushqim dhe pije, etj.
  Nëse keni ndonjë kërkesë, ju lutemi, na dërgoni një email me kërkesat tuaja gjithëpërfshirëse, ne do t'ju ofrojmë çmimin konkurrues më me shumicë me Super Cilësi dhe Shërbimin e Pamposhtur të Klasit të Parë!Ne mund t'ju furnizojmë me çmimet më konkurruese dhe cilësi të lartë sepse kemi qenë shumë më Specialistë!Prandaj mos hezitoni të na kontaktoni.
 • China supply customized 304 stainless steel small filter disc

  Furnizimi i Kinës me disk të vogël filtri prej çeliku inox 304 i personalizuar

  Furnizimi i Kinës me disk të vogël filtri prej çeliku inox 304 i personalizuar
  Disqet e filtrit përdoren kryesisht në procesin e distilimit, përthithjes, avullimit dhe filtrimit, duke eliminuar pikat e futura në avull ose gaz dhe lëngje në industritë duke përfshirë gomën, plastikën, skanimin e grurit dhe vajit, rafinimin e naftës, kimike, metalurgji, mjekësi, makineri. , ushqim dhe pije, etj.
  Nëse keni ndonjë kërkesë, ju lutemi, na dërgoni një email me kërkesat tuaja gjithëpërfshirëse, ne do t'ju ofrojmë çmimin konkurrues më me shumicë me Super Cilësi dhe Shërbimin e Pamposhtur të Klasit të Parë!Ne mund t'ju furnizojmë me çmimet më konkurruese dhe cilësi të lartë sepse kemi qenë shumë më Specialistë!Prandaj mos hezitoni të na kontaktoni.
 • OEM Galvanized Steel Filter End Cover for Oil Filter

  Mbulesa fundore e filtrit prej çeliku të galvanizuar OEM për filtrin e vajit

  Mbulesa fundore e filtrit prej çeliku të galvanizuar OEM për filtrin e vajit
  Ne jemi një prodhues i specializuar për zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrit për 25 vjet.Dongjie ka sistemin më të plotë të prodhimit dhe ekipin teknik profesional dhe inxhinierët, ODM&OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Flisni me ne për më shumë informacion!
 • Volvo Galvanized Filter End Covers for Air Filter

  Mbulesa fundore të filtrit të galvanizuar Volvo për filtrin e ajrit

  Mbulesa fundore të filtrit të galvanizuar Volvo për filtrin e ajrit
  Filtrat janë instaluar në automjete, motorë ose makineri.Në procesin e funksionimit mekanik, do të ndodhë dridhje, dhe filtri i ajrit do të mbajë shumë presion, dhe mbulesa fundore mund të përmirësojë në mënyrë efektive kapacitetin mbajtës të materialit të filtrit.
  Flisni me ne për më shumë informacion!
 • China Manufacturer Custom Galvanized Filter End Covers for Filters

  Mbulesa fundore të filtrave të galvanizuar me porosi të prodhuesit kinez për filtrat

  Mbulesa fundore të filtrave të galvanizuar me porosi të prodhuesit kinez për filtrat
  Ne jemi një prodhues i specializuar për zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrit për 25 vjet.Dongjie ka sistemin më të plotë të prodhimit dhe ekipin teknik profesional dhe inxhinierët, ODM&OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Ju mirëpresim sinqerisht që të shkoni në faqen tonë të internetit dhe të biznesit dhe të na dorëzoni kërkesën tuaj.
 • Industrial stainless steel filter end cap for replacement filters

  Kapaku industrial i filtrit inox për filtrat zëvendësues

  Kapaku industrial i filtrit inox për filtrat zëvendësues
  Ne jemi një prodhues i specializuar për zhvillimin, projektimin dhe prodhimin e tapave të filtrit për 25 vjet.Dongjie ka sistemin më të plotë të prodhimit dhe ekipin teknik profesional dhe inxhinierët, ODM&OEM është avantazhi ynë më i madh.
  Ju mirëpresim sinqerisht që të shkoni në faqen tonë të internetit dhe të biznesit dhe të na dorëzoni kërkesën tuaj.