Antikorrosions elite——strækmetalnet i rustfrit stål

Når det kommer til de forskellige typer strækmetalnet på markedet, er det strammetalnet i rustfrit stål det mest tæt integrerede og ikke let at slide op.

Rustfrit stål strækmetalnet, også kendt som rustfrit stål strakt ekspanderet mesh, er et strækmetalnet produkt, der er udstanset og trukket fra rustfri stålplader.

Udvidet Mesh Factory

I livet kan rustfrit stål ses overalt, og det har de unikke fordele ved at være økonomisk, praktisk, anti-korrosion og anti-rust, fordi strækmetalnets anti-korrosionsevne med rustfrit stål som hovedmateriale er særligt godt.Fra de små kunsthåndværk, kurve og kurve, der findes, til de ydre gardinvægge og beskyttende hegn på vejene og buegangene, er der skygger af rustfrit stålnet overalt.

Kina udvidet stålnet

Uanset hvor afskyeligt brugsmiljøet er, og hvor foranderligt klimaet er?Med rustfrit stål ekspanderet mesh, lad "korrosionen" forsvinde!

Derudover har ekspanderet mesh i rustfrit stål også de unikke egenskaber som syre- og alkalibestandighed, stærk lystransmission og lang levetid, især anti-aging i op til et halvt hundrede år.

Sådan værdi for pengene og overkommelig ekspanderet net i rustfrit stål er ikke underligt, at det er "lederen" på markedet for trådnet!

Hvis du har spørgsmål om rustfrit stål ekspanderet mesh, eller du leder efter rustfrit stål ekspanderet mesh,så kontakt os!


Indlægstid: Nov-02-2022