Strækmetal til arkitekturdesign

Vores strækmetalnet er innovative produkter med den bedste værdi for pengene.De kan i høj grad tilpasses efter dine tekniske behov og udseendeopgave.De er velegnede til flere metalbearbejdningsprocesser, såsom bukning, buning, skæring og svejsning.De opnås især gennem ekspansion af forskellige materialer.

Blandt disse kan strækmetaller fremstilles i:

  • aluminium
  • blødt stål
  • forgalvaniseret stål
  • rustfrit stål
  • titanium zink
  • kobber
  • messing
  • corten
  • bronze
  • fosforbronze

Moderne overfladebehandlinger kan udføres på disse produkter baseret på udseende, design og varighed over tid, såsom pulverlakering, natur- og farveanodisering samt varmgalvanisering.Deres holdbarhed er garanteret af de beskyttende finish, der fås i ubegrænsede farvevariationer.Ud over kvalitet og specialfremstilling kan du regne med den øjeblikkelige tilgængelighed af mere end 60.000 plader strækmetal.Du vil ikke miste tid på at vente, og du vil heller ikke lide fald i produktiviteten eller forlængede leveringstider.

Til brug af strækmetalnet til arkitektur kan hver af strækmetalnetmønstrene bruges som beskyttelsespaneler med solafskærmningseffekt, rækværk, samt til facadebeklædning, hegn, falske lofter og møbler.

I henhold til deres arkitektoniske anvendelse garanterer de udvidede metalmasker visuel gennemsigtighed og en delvis dækning, samt en vekslen mellem fulde og tomme, krumning og flade elementer.Alt dette giver elegance og vigtig lydisoleret komfort til miljøet.

Dongjie kan levere strækmetalpanelerne i standard eller tilpassede størrelser med forskellige designformer.Vi kan også støtte dig i at designe facadebeklædningen frem til materialeforsyningen.

Deres mønstre giver et unikt og kreativt middel til at filtrere lys, mens de tilbyder et slående visuelt udseende gennem dimensionalitet og optisk illusion.Desuden gør deres fremragende modstand og fleksibilitet i brugen strækmetallet til et stedsegrønt solidt og robust produkt, der ikke frygter tidens gang.

Strækmetal er miljøvenligt.Det udvidede net kan betragtes som blandt de grønneste metalprodukter på markedet i dag.Metalspolen spaltes og strækkes i én bevægelse, derfor dannes der ikke skrot i den kolde proces, hvor mekanisk energi og skæreblade bruges uden svejsning.Derfor skaber produktionsprocesser for strækmetal nul spild, råmaterialet strækkes op til fem gange.Vi sparer materiale, og samtidig reducerer vi CO2-belastningen samt miljøskader.Det betyder også lavere omkostninger for os og for dig, hvis du vælger strækmetal til dine projekter.Faktisk kan en solsejl eller en klimaskærm i høj grad reducere omkostningerne til indvendig afkøling, samtidig med at den fordelagtige solenergi formindskes.

Med andre ord forbedrer strækmetal livskvaliteten og gør den mere bæredygtig og balancerer forholdet mellem indendørs og udendørs rum.Endelig giver strækmetalnet kontrol over opvarmning, køling og belysning.

Oplev alle typer strækmetalnet, og kontakt os for personlig rådgivning.Sammen finder vi det rigtige produkt til dit arkitektprojekt.


Indlægstid: 02-november 2020