Særlige grunde til at vælge det udvidede metalhegn

Diamanthegnet kaldes også et strækmetalnethegn

Det diamantformede hegnsprodukt vedtager den svejste stålnetstruktur, som er en ny type isoleringsnetvæg.Under betingelsen om at sikre den samme styrke og beskyttelsesydelse, er den tættere på den æstetiske følelse af mennesker, med glatte og delikate plastiklag og lyse farver.

Produktspecifikationer for Diamond Fence

Stålpladetykkelse:2mm, 3mm, 4mm, 5mm, forskellige specifikationer kan tilpasses efter behov

Mesh form:sekskantet honeycomb, diamant, rektangel.

Maskestørrelse:25 × 40 mm - 160 × 210 mm forskellige maskestørrelser.

Kina udvidet metalnet

Egenskaber ved diamanthegnet:Mesh-overfladen er lavet af højkvalitets stålplade stansning og strækning.Også kendt som anti-blænding mesh, ekspansionsnet, anti-blænding mesh, stretch mesh ekspanderet metal mesh.Maskerne er jævnt forbundet og tredimensionelle;vandret gennemsigtig, ingen svejsning ved noderne, fast integritet og stærk modstand mod forskydningsskader;Mesh-kroppen er let, ny i form, smuk og holdbar.

Ansøgning:Udbredt i motorvejsnet mod svimmelhed, byveje, militærkaserner, nationale forsvarsgrænser, parker, bygninger og villaer, boligkvarterer, sportssteder, lufthavne, grønne vejbælter osv. som isolationshegn, hegn osv.

Anti-vertigo-funktionen er blevet en af ​​dens vigtige anvendelser.Specielt til motorveje kan den hævede stilk på det udvidede metalnet effektivt reducere svimmelheden forårsaget af den anden parts stærke lys, når de kører om natten.Gør motorvejskørsel mere komfortabel og sikker.

Kina udvidet metalnet
Kina udvidet metalnet

Anping Dongjie har specialiseret sig i produktion af strækmetalnet i mere end 26 år.Den har stor erfaring og er god til at håndtere udvidet metalnetdesign til forskellige applikationer.Hvis du er bekymret over dette, er du velkommen til at klikke på linket nedenfor for at kommunikere med os til enhver tid.

logo

Kontakt mig

WhatsApp/WeChat:+8613363300602
Email:admin@dongjie88.com

Send en besked

请首先输入一个颜色.
出错!请输入一个有效电话号码.
请首先输入一个颜色.

På vejen


Indlægstid: 14. oktober 2022