Udvidet net i rustfrit stål som nedhængte lofter — Anping Dongjie Wire Mesh Company

Kina loftnet

Det stræknet i rustfrit stål er lavet af metalplade af rustfrit stål ved klipning og strækning, og derefter bearbejdet ved trimning til et loftsmateriale, som fastgøres på det indendørs loft med kølen.

Du kan lide

Klik på billedet for mere information

Strækmetalnet i rustfrit stål er en slags loftstrækmetalnet med bedre tekstur, smukkere udseende og mere korrosionsbestandighed, så prisen er relativt høj.Med hensyn til overfladeeffekt kan strækmetalnet af rustfrit stål opdeles i to typer: almindelig type og overfladepoleringstype, og de to er også godt differentierede: den polerede type har en lys overflade som et spejl;den almindelige type har ingen spejleffekt.

De almindeligt anvendte rustfrit stål udvidede mesh materialer til lofter er 201 rustfrit stål, 304 rustfrit stål, 304L rustfrit stål, 316 rustfrit stål, 316L rustfrit stål osv. Maskestørrelsen er den generelt korte pitch (5mm-40mm) * lang pitch ( 10mm-80mm), Størrelsen er generelt bredde (0,4m-1,5m) * længde (0,6m-2m), andre sager er tilpasset efter specifikke krav.

Loft Mesh
Loft (4)
strækmetalnetloft

Det var alt til dagens introduktion.Derefter vil Dongjie Wire Mesh fortsætte med at bringe dig relevant information om metalnetindustrien.Hvis du er interesseret, så fortsæt med at følge os!På samme tid, hvis du har relaterede produktkøbsbehov,du er velkommen til at kontakte os,vi svarer dig online 24 timer i døgnet.


Indlægstid: 19. maj 2022