Hvad er forskellen mellem strækmetalnet og ståltrådsnet?—Anping Dongjie Wire Mesh

Først og fremmest fra produktionsmetodernes perspektiv skæres og strækkes udvidet metalnet fra stålplader, og dets stilke er forbundet.Vær opmærksom på ordet strække.Det er ikke et fint stræk, men et net.Ved at strække en længde på flere centimeter eller endda ti centimeter, kan en en meter lang stålplade ofte producere en længde på mere end ti meter, langt over stålpladens længde på en meter;og ståltrådsnettet er vævet, så essensen er, at der ikke er forbundet.

Fra hultypens synspunkt,strækmetalnettet er grundlæggende et diamantformet hul, og hultypen på ståltrådsnettet er kvadratisk eller rektangulær på grund af vævning.

Kina udvidet stålnet
ståltrådsnet

Med hensyn til bæreevne,strækmetalnettet forarbejdes af plademetal, og stålnettet er en valsetråd.Relativt set er bæreevnen af ​​strækmetalnet større.

Endelig med hensyn til anvendelse,både strækmetalnet og ståltrådsnet kan bruges i konstruktion og beskyttelse.På grund af den store bæreevne af strækmetalnet bruges strækmetalnet mest i tunge maskiner, pedaler, rulletrapper, gangbroer og andre steder.

Kina udvidet metalnet

Derfor anvendes strækmetalnet hyppigere i mange applikationer end ståltrådsnet.Anping Dongjie har produceret strækmetalnet i mere end 26 år og har sit eget design- og produktionsværksted;hvis du har brug for strækmetalnet, så kontakt os venligst.

logo

Kontakt mig

WhatsApp/WeChat:+8613363300602
Email:admin@dongjie88.com

Send en besked

请首先输入一个颜色.
出错!请输入一个有效电话号码.
请首先输入一个颜色.

På vejen


Indlægstid: 13. september 2022