Hvad er forskellen mellem strækmetalnet og ståltrådsnet?

I dagligdagen ser vi ofte netformede metalmasker.Ved første øjekast er de maskeformede, næsten ens, men kigger man godt efter, kan man finde en masse ildevarslende steder.Så hvor er forskellen?

Trådnet metalfabrik
Udvidet metal trådnet

Generelt er denne type mesh, der er let at forveksle, stålnet og stålnet.

Forskellen mellem strækmetalnet og stålnet er, at strækmetalnet behandles ved stanse- og skæremaskine fra en plade: Stålnettet er lavet af tråd, og ståltråden er vævet af en vævemaskine.

Strækmetalnettet er lavet af plademetal, så dets trådstængler er forbundet, og stålnettet er vævet, så der er ingen forbindelse i det væsentlige.

Med hensyn til hultype: strækmetalnettet er grundlæggende et diamantformet hul, og hultypen af ​​stålnettet er kvadratisk eller rektangulært på grund af forarbejdet.

Med hensyn til bæreevne: det udvidede metalnet behandles af plade, og stålnet er valsetråd.Relativt set har strækmetalnettet en større bæreevne.

Anvendelser: Strækmetalnet og stålnet bruges generelt til konstruktion og beskyttelse.Bæreevnen af ​​strækmetalnet er dog relativt stor, så strækmetalnettet bruges mest i tunge maskiners pedaler, rulletrapper, gangbroer osv.

Jeg håber, at denne artikel kan hjælpe dig, hvis du stadig er uklar, er du velkommen til at kommunikere med os.

logo

Kontakt mig

WhatsApp/WeChat:+8613363300602
Email:admin@dongjie88.com

Send en besked

请首先输入一个颜色.
出错!请输入一个有效电话号码.
请首先输入一个颜色.

På vejen


Indlægstid: 29. september 2022