Hvilket materiale er godt til højttalergitteret?—Anping Dongjie Wire Mesh

Metal højtaler mesh plade

Højttalergitteret har to funktioner: Den ene er støvtæt, og den anden er smuk.Men fordi gitteret har forskellige materialer, tykkelser og tætheden af ​​maskerne, vil det have en vis indflydelse på lyden fra højttaleren, især gitteret har en vis dæmpningseffekt på diskantdelen.

Lyddækslet er generelt lavet af rustfrit stål, aluminiumslegering og plastik.

Disse tre materialer har deres egne fordele og ulemper, men rustfrit stål er mere almindeligt anvendt i sammenligningen.

Rustfrit stålhar fordelene ved snavsbestandighed, stærk metaltekstur, god forsegling, bedre lydkvalitet, stærk plasticitet, oxidationsmodstand, lav bearbejdningsbesvær, kort konstruktionsperiode og omkostningsbesparelse;

Aluminiumslegeringhar en lang formåbningstid og en langsom forarbejdningshastighed, hvilket vil føre til en stigning i produktionsomkostningerne;

Plastmaterialet er ikke modstandsdygtig over for snavs, har en lav tekstur, lav styrke, termisk ekspansion og sammentrækning på grund af temperaturpåvirkning og dårlig tætning.

Derfor vil flere til sammenligning vælge lydkabinetter i rustfrit stål.

Til forskellige brugsmiljøer vil materialekravene naturligvis også være forskellige.Har du dette behov, er du velkommen til at kontakte os med dine specifikke krav, så laver vi en anbefaling, der passer til dig i forhold til din specifikke situation.

logo

Kontakt mig

WhatsApp/WeChat:+8613363300602
Email:admin@dongjie88.com

Send en besked

请首先输入一个颜色.
出错!请输入一个有效电话号码.
请首先输入一个颜色.

På vejen


Indlægstid: 16. september 2022