Kina leverer anti-dugg vindusskjermer—Anping Dongjie Wire Mesh

Smog er en relativt alvorlig miljøforurensning de siste årene, og den gjør stor skade på folks helse.Utenfor kan vi bruke antismogmasker, men hva med inne i huset?Du kan ikke lukke alle dører og vinduer, dette vil føre til at inneluften blir uhindret, og påvirkningen på personlig helse vil ikke være god.Da kan utseendet til antiduggskjermvinduer løse dette problemet veldig bra, men antiduggskjermen kan virkelig forhindre Er det smog?

alex-gindin-344-unsplash_1_0

Rammen til antiduggskjermvinduet er laget av aluminiumslegering, og resten av tilkoblingstilbehøret er laget av PVC-materiale.De settes sammen separat.I motsetning til tradisjonelle skjermvinduer vil ikke gapet mellom vinduet og vindusrammen være for stort, og tetningsytelsen er meget god.Du trenger ikke bekymre deg for at den kommer inn gjennom sprekkene.

Antiduggskjermvinduet kan ikke bare hindre tåke og dis fra å komme inn i rommet, men har også god belysning og luftsirkulasjon.Det kan gi problemer som grumset inneluft og innedunkelhet.

Anti-haze vindusskjerm
Anti-haze vindusskjerm

Antiduggskjermvinduet tar i bruk nano-polymerteknologi fra fysikkens perspektiv for å fange opp giftige og skadelige inhalerbare partikkelformige urenheter i luften, redusere konsentrasjonen av pm2,5 og beskytte luftkvaliteten i hjemmet.
Det finnes imidlertid mange gode og dårlige anti-dis-skjermer på markedet.Når du kjøper, husk å velge pålitelige merkevarer.

 

Anping Dongjie Company (1)

Dongjie har vært engasjert i produktforskning på dette området i mer enn 26 år.Du kan stole helt på oss.
Våre løsninger har nasjonale akkrediteringsstandarder for erfarne varer av førsteklasses kvalitet, og rimelig verdi ble ønsket velkommen av folk over hele verden.Våre produkter vil fortsette å øke i rekkefølge og ser frem til samarbeid med deg.Vi vil sannsynligvis være glade for å gi deg et tilbud ved mottak av ens detaljerte spesifikasjoner.
Ser frem til vårt samarbeid.


Innleggstid: 31. juli 2022