Hva gjør høyttalergitteret?—Anping Dongjie Wire Mesh

Kina Mesh-høyttalere

Nettingen på høyttaleren er hovedsakelig støvtett og beskyttende for vanlige høyttalere.Støvtett er lett å forstå, det vil si for å hindre at støv faller ned på høyttaleren.
Forståelsen av beskyttelse er at barn eller kjæledyrkatter og hunder hjemme vil tømme eller til og med bryte papirbassenget og den myke kuppelen på hornet hvis de ikke er forsiktige.Med dette nettet kan det spille en viss beskyttende rolle.

Kina Speaker Grill Mesh

Støvnett på markedet er vanligvis mørke i fargen og er hovedsakelig utformet for å hindre direkte sollys i å smelte noen gummielementer.

Høyttaler Mesh Metal

Høyttalergitteret kan være laget av metallplate ved å strekke og stanse, og stansetypen inkluderer runde hull, rektangulære hull, firkantede hull osv. Nettingdekselet er vanligvis laget av fibermaterialer, metaller, plast og lignende.

Det perforerte mesh-lyddekselet produsert av Dongjie er stemplet av høykvalitets råvarer.Mesh-overflaten på lyddekselet er glatt, og utseendet er avansert og vakkert, med korrosjonsmotstand, høy temperaturbestandighet, lang levetid og sterk og holdbar.
Du kan sende oss alle behov du har, vi vil betjene deg online 24 timer i døgnet,velkommen til å konsultere.


Innleggstid: 15. juni 2022