O le eseesega i le va o le uamea uamea faʻalauteleina ma le mata faʻafefe

Ua ulufale fa'ainisinia fa'afale i se mataupu fou talu ona fa'aopoopo le fa'alava alumini fa'apipi'i i le fa'alo.E le o taʻu mai ai le tulaga ese o le alumini mesh, ae o le faʻaaogaina o laupepa uʻamea e fai ma mea i luga o le taualuga e fausia ai se lalolagi fou mo tagata.

Mesh alumini e fa'atatau i se u'amea u'amea e faia i ipu alumini alumini.E tusa ai ma auala eseese o gaioiga, e mafai ona vaevaeina i totonu o le alumini alumini ma faʻalautele alumini.

Mesh Fa'afale Saina

Mesh alumini fa'alava o se u'amea u'amea e fa'aogaina ai se masini fa'alava e fa'alava ai se laupepa alumini e fai ai ata eseese.

Fa'alo'alo alumini mesh o se u'amea u'amea ma ata faigofie, e pei o taimane foliga pu ma pu hexagonal faia e ala i sele ma faaloaloa le mata uamea faalautele.

Saina Mesh Fa'alo
Fa'aoloa Mesh Si'i

O le gaosiga o nei oloa e lua e matua ese lava, o lea e matua ese ai foi le tau.O le ese'esega i le va o fa'ailoga alumini fa'ailoga ma fa'alo'alo alumini mesh e mana'omia ai lapo'a eseese o mea mata.

O lo'o tu'i pu i ata 'ese'ese i luga o le laupepa muamua, ma o le laupepa lava ia e le suia, a'o le alumini fa'aloloa e tipi ai se laupepa alumini ma fa'alautele i totonu o se u'amea lapoa.

logo

Fa'afeso'ota'i A'u

WhatsApp/WeChat:+8613363300602
Email:admin@dongjie88.com

Auina atu se Feau

请首先输入一个颜色.
出错!请输入一个有效电话号码.
请首先输入一个颜色.

I luga o le Auala


Taimi meli: Sep-27-2022