Hvor mange typer krympet vævet trådnet findes der?

Kina dekorativt trådnet

Krympet vævet trådnet kan opdeles i almindelig vævning, envejs bølgevæv, tovejs bølgevæv, knudevæv og rektangulært hulvæv.

1. Almindeligt vævet krympet mesh

Den almindelige vævningsstruktur er et firkantet hul-mesh-produkt lavet af en tråd med diameter og en skudtråd, der er flettet op og ned.Karakteristika for for og bag er stort set de samme, og brudstyrken er stor.Det er en én-op-ned-formular.Netvævet i det almindeligvævede net er jævnt og firkantet og har funktionen af ​​screening og filtrering.

Dekorativt trådnet

2. Ensrettet korrugeret vævet krympet mesh

Den ensrettede korrugerede vævningsstruktur er en enhed, der består af en rille og en konveks rille mellem tråde med to diameter eller skudtråde.For- og bagsiden er den samme struktur, forsiden er en rille, og bagsiden er en konveks rille.

Dekorativt trådnet

3. To-vejs korrugeret vævet krympet mesh

Den tovejs bølgede vævningsstruktur er en enhed sammensat af to riller og to konvekse riller mellem tråde med to diameter eller skudtråde.For- og bagsiden er den samme struktur, med to riller på forsiden og to konvekse riller på bagsiden.

Dekorativt trådnet

4. Bumsvævet krympet mesh

Bumsvævsstrukturen kan opdeles i enkeltsidede bumser og dobbeltsidede bumser.Knop rustfrit stålnet bruges generelt til dekoration.

Dekorativt trådnet

5. Rektangulært hul vævet krympet mesh

Som navnet antyder, er nettet af dette krympede net rektangulært, og rektanglet er opdelt i vandrette rektangulære huller og lodrette rektangulære huller.

Dekorativt trådnet

Det var alt til dagens introduktion.Derefter vil Dongjie Wire Mesh fortsætte med at bringe dig relevant information om metalnetindustrien.Hvis du er interesseret, så fortsæt med at følge os!

På samme tid, hvis du har relaterede produktkøbsbehov, er du velkommen til atkontakt os, vil vi svare dig online 24 timer i døgnet.


Indlægstid: maj-07-2022