Lapataiga mo le sasaina o mata uamea ua faalautele

E masani ona faʻaaogaina le uʻamea faʻalauteleina i totonu o siosiomaga i fafo, ma o le matagi atoa ma le la e le maalofia.

E faigofie ona malepe pe a le puipuia lelei.E faʻafefea la ona faʻateleina le umi o le faʻalauteleina o le mata uʻamea?

I se tulaga lautele, e lua faiga mo le togafitiga o luga ole mata uamea faalautele.O le mea muamua o le galvanize luga o le mata uʻamea faʻalauteleina, lea e masani lava mo le anti-oxidation, ona faʻapipiʻiina lea e tuʻuina atu ai le puipuiga faʻalua.O le a umi atu le vaitaimi.

O le faʻafefeteina o togafitiga o le faʻalauteleina o mata uamea e matua faʻapitoa foi.E manaʻomia le faʻamautinoa e leai ni mea leaga i luga o le faʻalauteleina o le uʻamea uʻamea, e aofia ai le suauʻu stains, pefu, ma isi, e aloese ai mai faʻalavelave leaga i le taimi o le faʻaogaina o le faʻalauteleina o le uʻamea.I le faʻagasologa o le faʻafefe, o le vevela o le pito i luga o le faʻalauteleina o le mata uamea e tatau foi ona fetaui ma manaʻoga faʻapitoa e sili atu ona tuʻuina atu le aʻafiaga o le sasaina.

Saina Faalautele Mesh Mesh
Fa'atau A'oa'o Si'i Uamea Fa'alautele

A e faʻatau faʻatau oloa uʻamea faʻalauteleina, e mafai ona e siaki pe o iai nei faiga e lua, o se auala aoga foi e iloa ai le lelei o le faʻalauteleina o le uʻamea.

O Anping Dongjie Wire Mesh o loʻo taulaʻi atu i le gaosiga o le faʻalauteleina o mata uamea mo le silia ma le 26 tausaga.E faʻamaonia le lelei o le faʻalauteleina o mata uamea ma ua galulue faʻatasi ma le tele o atunuu ma itulagi i le lalolagi atoa.O uo mai itu uma o le lalolagi e talia e o mai mafeutagai i soo se taimi!


Taimi meli: Oke-31-2022