Dongjie's Deep Processing Custom Metal Stamping Parts

Hovedkarakteristikkene til presisjonsmetallstemplingsteknologi er masseproduksjon og høy presisjon.Våre tilpassede metallstemplingsdeler er raske, pålitelige og multifunksjonelle.Vi leverer deler som gir eksepsjonell ytelse til våre kunder.

Råvarer av høy kvalitetavMetallstemplingsdeler

Behandlingsmaterialene vi bruker inkluderer rustfritt stål, aluminium, ikke-jernholdige metaller og noen andre legeringer som strengt tatt tilfredsstiller kundenes forskjellige krav.Ved å bruke Dongjie sin teknologi og utmerkede formmaterialer, kan vi minimere formdelene for å oppnå formålet med å spare råvarer.

25 år ExopplevelseavTilpasningService for metallstemplingsdeler

Vi kan designe og produsere alle slags koblingsterminaler, skall, granatsplinter, etc., og har samlet rik erfaring med produksjon av sus301-eh-splinter.

Pursuit avHighestQkvalitetfor metallstemplingsdeler

For noen produkter med høykvalitetskrav kan vi stole på Dongjie-formens designevne for å oppnå ingen verktøykontaktspor og grader ved den ledende kontaktdelen, og produktets plug-in-kontakt vil bli jevnere.Gjennom kontinuerlig teknisk forbedring kan vi sikre at kontaktplanet til produserte produkter ikke har noen lysbue og ingen omsetning slik at ledningen av produktene blir mer stabil.

PresisjonConceptPermeatesEveldig detaljerti klienter'Krav

1. Utvikling og design

Vi har 1-til-1-kommunikasjon for å gjøre tilpasning for utvikling av nye metallstemplingsdeler og designløsninger for deg.

2. Formproduksjon

Vi lager støpeform uavhengig, med en presisjon på 0,002 mm, noe som sikrer høy presisjon og høy ytelse av produktene.

3. Prøveproduksjon

Vi kan gi deg prøver før bulkproduksjon for å verifisere gjennomførbarheten av produktdesign.

4. Bulkproduksjon

Uavhengig forskning og utvikling av ikke-standard automatiseringsenhet, intelligent korreksjon/systeminspeksjonsintegrasjon, for å sikre ensartet kvalitet.

5. Overflatebehandling

Sørg for galvanisering, anodisering, polering, rengjøring, overflatebehandling for å oppnå andre egenskaper.

6. Pakking og levering

Global effektiv distribusjon, ren emballasje, bærer det viktige ansvaret for emballasje, produktbeskyttelse og så videre.


Innleggstid: 30. april 2021