TENTANG KAMI

Anping Dongjie Wire Mesh Products Co., Ltd. perenahna di Anping, Hebei, dimana kampung halaman kawat bolong di dunya.Kami produsén profésional bolong logam dimekarkeun, bolong logam perforated, anyaman kawat bolong, kawat bolong hiasan, caps tungtung filter, bagian stamping logam jeung ngolah jero produk kawat bolong lianna.

 

Anping Dongjie Wire Mesh Products Factory diadegkeun dina1996kalawan leuwih10.000wewengkon sqms.Urang boga leuwih ti100pagawe profésional sarta4 bengkel canggih: workshop bolong logam dimekarkeun, workshop perforated, stamping kawat bolong produk workshop, molds dijieun na jero-processing workshop.

 

Kami geus husus dina kawat bolong pikeun dekade sarta akumulasi pangalaman euyeub dina widang ieu.Ayeuna, pabrik urang geus dilengkepan brand mesin anyar jeung canggih pikeun rancang produk processing leuwih precision.Anping Dongjie geus diadopsiISO9001 Sertipikat Sistem Kualitas sareng sistem manajemén modern.Lamun Anjeun keur pilari supplier dipercaya, mangga ulah ragu ngahubungan kami.

  • home_img
  • -
    Diadegkeun dina 1995
  • -
    24 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 18 produk
  • -$
    Langkung ti 2,5 milyar

WARTA

PRODUK TERBARU

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal

  • Expanded Metal

    Metal dimekarkeun

  • Filter End Caps

    Filter Tungtung Caps

  • Corrugated Perforated Metal

    Corrugated Perforated Metal

  • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

    Anti dieunakeun Perforated Metal bolong

  • Metal Mesh Window Screen

    Metal bolong Jandela Screen

  • Barbecue Wire Mesh

    Barbecue Wire Mesh

  • Chain Link Mesh

    Ranté Patalina Bolong

  • Architectural Expanded Metal

    Arsitéktur dimekarkeun Metal