ЗА НАС

Anping Dongjie Wire Mesh Products Co., Ltd. се наоѓа во Анпинг, Хебеј, каде што е родниот град на жичаната мрежа во светот.Ние сме професионален производител на проширена метална мрежа, перфорирана метална мрежа, плетена жичана мрежа, украсна жичана мрежа, завршни капачиња на филтер, делови за метално печат и длабока обработка на други производи од жичана мрежа.

 

Фабриката за производи за жичени мрежи Anping Dongjie е основана во1996 годинасо над10.000квадратни површини.Имаме повеќе од100професионални работници и4 напредни работилници: работилница за проширена метална мрежа, работилница за перфорирана, работилница за производи од жичана мрежа за штанцување, работилница за изработени калапи и длабока обработка.

 

Ние сме специјализирани за жичана мрежа со децении и акумулиравме богати искуства во оваа област.Во моментов, нашата фабрика е опремена со сосема нови и напредни машини за производство на прецизни производи за обработка.Анпинг Донџие го усвоиISO9001 Сертификат за систем за квалитет и модерен систем за управување.Ако барате доверлив добавувач, ве молиме не двоумете се да не контактирате.

 • home_img
 • -
  Основана во 1995 година
 • -
  24 години искуство
 • -+
  Повеќе од 18 производи
 • -$
  Повеќе од 2,5 милијарди

ВЕСТИ

НАЈНОВ ПРОИЗВОД

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал

 • Expanded Metal

  Проширен метал

 • Filter End Caps

  Крајни капачиња на филтерот

 • Corrugated Perforated Metal

  Брановидни перфорирани метали

 • Anti-Slip Perforated Metal Mesh

  Против лизгачка перфорирана метална мрежа

 • Metal Mesh Window Screen

  Екран на прозорец со метална мрежа

 • Barbecue Wire Mesh

  Жичена мрежа за скара

 • Chain Link Mesh

  Мрежа со врски со синџири

 • Architectural Expanded Metal

  Архитектонски експандиран метал