Anti kabut Jeung Halimun Jandela Kasa

  • Fly Screen 130*150cm Dustproof Screen Anti-Pollen Screen Mesh for Window

    Laleur layar 130 * 150cm Dustproof Screen Anti sari layar bolong pikeun Jandela

    High Definition China Anti-Pollen Screen, Screen Window, Kami ngahontal ISO9001 anu nyayogikeun pondasi padet pikeun pangwangunan salajengna urang.Persisting dina "Kualitas High, Pangiriman Ajakan, Harga kalapa", kami geus ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang kalayan klien ti duanana peuntas laut jeung domestically sarta meunang komentar tinggi klien anyar jeung heubeul '.Éta mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun nyumponan tungtutan anjeun.Kami tulus ngarepkeun perhatian anjeun.
  • Anti Pollen Window Screen

    Layar Jandéla Anti Pollen

    Prosés produksi 1.The layar jandela anti sari ngawengku processing teken, warping, anyaman, shaping, rolling, inspeksi jeung bungkusan tina sutra poliéster.Layar jandela anti sari Bahan Poliéster Lebar 1.2m, 1.4m Panjangna 5m-30m Grammage 90 g/sq Jumlah bolong 18*48 Warna Hideung, Bodas, Disesuaikeun Bungkusan Dipak ku kantong anyaman dina karton Fitur tina layar jandela anti sari (1) Anti sari sari, tilepan terus, waterproof, anti ...
  • Clear vision 135 mesh dust pollen PM2.5  proof  window screen

    visi jelas 135 bolong lebu sari PM2.5 layar jandela buktina

    Ngaran Produk--
    Warna——bodas;hideung
    Bahan - bahan komposit
    Ukuran bolong--100 bolong;135 bolong;200 bolong
    Panjangna--50m / kustomisasi
    Lebar——1m;1,2m;1,5m