Газа за прозорци против магла и магла

 • Огноотпорна мрежа на екранот од фиберглас

  Огноотпорна мрежа на екранот од фиберглас

  Огноотпорна мрежа на екранот од фиберглас
  Прозорските екрани од стаклени влакна имаат широк спектар на примени, и можат директно да се инсталираат на прозорските рамки, може да се склопат дрво, челик, алуминиум, пластични врати и прозорци;отпорност на корозија, висока јачина, анти-стареење, добра отпорност на пожар, нема потреба од боење со боја.
 • Прозорец против пожар Екран на прозорец со фиберглас

  Прозорец против пожар Екран на прозорец со фиберглас

  Прозорец против пожар Екран на прозорец со фиберглас
  Прозорските екрани од стаклени влакна имаат широк спектар на примени, и можат директно да се инсталираат на прозорските рамки, може да се склопат дрво, челик, алуминиум, пластични врати и прозорци;отпорност на корозија, висока јачина, анти-стареење, добра отпорност на пожар, нема потреба од боење со боја.
 • Огноотпорна ткаена мрежа од стаклени влакна на прозорската мрежа

  Огноотпорна ткаена мрежа од стаклени влакна на прозорската мрежа

  Огноотпорна ткаена мрежа од стаклени влакна на прозорската мрежа
  Прозорските екрани од стаклени влакна имаат широк спектар на примени, и можат директно да се инсталираат на прозорските рамки, може да се склопат дрво, челик, алуминиум, пластични врати и прозорци;отпорност на корозија, висока јачина, анти-стареење, добра отпорност на пожар, нема потреба од боење со боја.
 • Против замаглување PM2.5 Полиестерска мрежа за прозори

  Против замаглување PM2.5 Полиестерска мрежа за прозори

  Против замаглување PM2.5 Полиестерска мрежа за прозори
  Прозорецот против замаглување е специјално користен за да се реши влијанието на маглата врз внатрешноста, за разлика од традиционалниот екран на прозорецот, јазот помеѓу екранот на прозорецот и рамката на прозорецот ќе биде преголем, така што неговото запечатување ќе биде подобро.
 • Огноотпорна стаклена стаклена мрежа на прозорецот на екранот

  Огноотпорна стаклена стаклена мрежа на прозорецот на екранот

  Огноотпорна стаклена стаклена мрежа на прозорецот на екранот
  Прозорецот против замаглување е специјално користен за да се реши влијанието на маглата врз внатрешноста, за разлика од традиционалниот екран на прозорецот, јазот помеѓу екранот на прозорецот и рамката на прозорецот ќе биде преголем, така што неговото запечатување ќе биде подобро.
 • Екранот на прозорецот за загадување со нанофибер од Кина е достапен за заштита од магла Pm2.5

  Екранот на прозорецот за загадување со нанофибер од Кина е достапен за заштита од магла Pm2.5

  Екранот на прозорецот за загадување со нанофибер од Кина е достапен за заштита од магла Pm2.5
  Од гледна точка на физиката, прозорецот на екранот против смог користи нано-полимерна технологија за пресретнување на токсичните и штетни нечистотии на честички за вдишување во воздухот, намалување на концентрацијата на PM2,5 и заштита на квалитетот на воздухот во домот.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Fly Screen 130*150cm Екран отпорен на прав против полен Мрежа за прозор

  Fly Screen 130*150cm Екран отпорен на прав против полен Мрежа за прозор

  Кинески екран против полен со висока дефиниција, прозорец со екран, постигнавме ISO9001 што обезбедува цврста основа за нашиот понатамошен развој.Упорно во „Висок квалитет, брза испорака, конкурентна цена“, воспоставивме долгорочна соработка со клиенти од странство и од земјата и добиваме високи коментари на новите и старите клиенти.Наша голема чест е да ги исполниме вашите барања.Искрено го очекуваме вашето внимание.
 • Прозорец против полен

  Прозорец против полен

  1. Процесот на производство на екранот против полен прозорец вклучува обработка на цртање, искривување, ткаење, обликување, тркалање, проверка и пакување на полиестерска свила.Прозорец против поленски екран Материјал Ширина полиестер 1,2 m, 1,4 m Должина 5 m-30 m Grammage 90 g/sq Мрежа број 18*48 Боја црна, бела, приспособено пакување Спакувано со ткаени кеси во картони Карактеристики на екранот против полен прозорец (1) Анти полен, постојано виткање, водоотпорен, анти...
 • Мрежа на прозорецот против магла и чад полен прашина

  Мрежа на прозорецот против магла и чад полен прашина

  Мрежа на прозорецот против магла и чад полен прашина
  Од гледна точка на физиката, прозорецот на екранот против смог користи нано-полимерна технологија за пресретнување на токсичните и штетни нечистотии на честички за вдишување во воздухот, намалување на концентрацијата на PM2,5 и заштита на квалитетот на воздухот во домот.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Clear vision 135 mesh прашина полен PM2.5 доказ екран на прозорецот

  Clear vision 135 mesh прашина полен PM2.5 доказ екран на прозорецот

  Име на производ--
  Боја - бела;црна
  Материјал - композитен материјал
  Големина на мрежа - 100mesh;135 мрежи;200 мрежи
  Должина--50m/приспособување
  Ширина - 1 m;1,2 m;1,5 м
 • PM2.5 Мрежа за прозорски екран со висока ефикасност нанофибер против магла

  PM2.5 Мрежа за прозорски екран со висока ефикасност нанофибер против магла

  PM2.5 Мрежа за прозорски екран со висока ефикасност нанофибер против магла
  Од гледна точка на физиката, прозорецот на екранот против смог користи нано-полимерна технологија за пресретнување на токсичните и штетни нечистотии на честички за вдишување во воздухот, намалување на концентрацијата на PM2,5 и заштита на квалитетот на воздухот во домот.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Мултифункционален прозорски екран од прашина од магла, отпорен на полен против комарец Pm2.5

  Мултифункционален прозорски екран од прашина од магла, отпорен на полен против комарец Pm2.5

  Мултифункционален прозорски екран од прашина од магла, отпорен на полен против комарец Pm2.5
  Од гледна точка на физиката, прозорецот на екранот против смог користи нано-полимерна технологија за пресретнување на токсичните и штетни нечистотии на честички за вдишување во воздухот, намалување на концентрацијата на PM2,5 и заштита на квалитетот на воздухот во домот.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Прочистување на воздухот Pm2.5 Екран за прозорец против магла и полен од чад

  Прочистување на воздухот Pm2.5 Екран за прозорец против магла и полен од чад

  Прочистување на воздухот Pm2.5 Екран за прозорец против магла и полен од чад
  Од гледна точка на физиката, прозорецот на екранот против смог користи нано-полимерна технологија за пресретнување на токсичните и штетни нечистотии на честички за вдишување во воздухот, намалување на концентрацијата на PM2,5 и заштита на квалитетот на воздухот во домот.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.