Garzë kundër mjegullës dhe mjegullës për dritare

 • Rrjetë e dritares me tekstil me fije qelqi kundër zjarrit

  Rrjetë e dritares me tekstil me fije qelqi kundër zjarrit

  Rrjetë e dritares me tekstil me fije qelqi kundër zjarrit
  Ekranet e dritareve me tekstil me fije qelqi kanë një gamë të gjerë aplikimesh dhe mund të instalohen drejtpërdrejt në kornizat e dritareve, mund të montohen dyer dhe dritare prej druri, çeliku, alumini, plastike;Rezistenca ndaj korrozionit, forcë e lartë, anti-plakje, rezistencë e mirë ndaj zjarrit, nuk ka nevojë për ngjyrosje të bojës.
 • Ekranet e dritareve kundër zjarrit Ekran dritaresh me tekstil me fije qelqi

  Ekranet e dritareve kundër zjarrit Ekran dritaresh me tekstil me fije qelqi

  Ekranet e dritareve kundër zjarrit Ekran dritaresh me tekstil me fije qelqi
  Ekranet e dritareve me tekstil me fije qelqi kanë një gamë të gjerë aplikimesh dhe mund të instalohen drejtpërdrejt në kornizat e dritareve, mund të montohen dyer dhe dritare prej druri, çeliku, alumini, plastike;Rezistenca ndaj korrozionit, forcë e lartë, anti-plakje, rezistencë e mirë ndaj zjarrit, nuk ka nevojë për ngjyrosje të bojës.
 • Rrjetë e endur e dritares me fibër xhami rezistente ndaj zjarrit

  Rrjetë e endur e dritares me fibër xhami rezistente ndaj zjarrit

  Rrjetë e endur e dritares me fibër xhami rezistente ndaj zjarrit
  Ekranet e dritareve me tekstil me fije qelqi kanë një gamë të gjerë aplikimesh dhe mund të instalohen drejtpërdrejt në kornizat e dritareve, mund të montohen dyer dhe dritare prej druri, çeliku, alumini, plastike;Rezistenca ndaj korrozionit, forcë e lartë, anti-plakje, rezistencë e mirë ndaj zjarrit, nuk ka nevojë për ngjyrosje të bojës.
 • Rrjetë e ekranit të dritares nga poliestër PM2.5 Anti-Haze

  Rrjetë e ekranit të dritares nga poliestër PM2.5 Anti-Haze

  Rrjetë e ekranit të dritares nga poliestër PM2.5 Anti-Haze
  Ekrani i dritares kundër mjegullës përdoret posaçërisht për të zgjidhur ndikimin e mjegullës në brendësi, ndryshe nga ekrani tradicional i dritares, hendeku midis ekranit të dritares dhe kornizës së dritares do të jetë shumë i madh, kështu që mbyllja e tij do të jetë më e mirë.
 • Rrjetë e dritares me tekstil me fije qelqi retardant flakë

  Rrjetë e dritares me tekstil me fije qelqi retardant flakë

  Rrjetë e dritares me tekstil me fije qelqi retardant flakë
  Ekrani i dritares kundër mjegullës përdoret posaçërisht për të zgjidhur ndikimin e mjegullës në brendësi, ndryshe nga ekrani tradicional i dritares, hendeku midis ekranit të dritares dhe kornizës së dritares do të jetë shumë i madh, kështu që mbyllja e tij do të jetë më e mirë.
 • Furnizimi i Kinës me Nanofiber kundër mjegullës kundër mjegullës Pm2.5 Ekrani i dritares së ndotjes

  Furnizimi i Kinës me Nanofiber kundër mjegullës kundër mjegullës Pm2.5 Ekrani i dritares së ndotjes

  Furnizimi i Kinës me Nanofiber kundër mjegullës kundër mjegullës Pm2.5 Ekrani i dritares së ndotjes
  Nga këndvështrimi i fizikës, dritarja e ekranit kundër smogut përdor teknologjinë nano-polimer për të kapur papastërtitë e grimcave të thithshme toksike dhe të dëmshme në ajër, për të zvogëluar përqendrimin e PM2.5 dhe për të mbrojtur cilësinë e ajrit në shtëpi.
  Dongjie ka qenë e angazhuar në kërkimin e produkteve në këtë fushë për më shumë se 26 vjet.Ju mund të na besoni plotësisht dhe të prisni bashkëpunimin tonë.
 • Ekran Fly 130*150cm Ekran i papërshkueshëm nga pluhuri Rrjetë ekrani kundër polenit për dritare

  Ekran Fly 130*150cm Ekran i papërshkueshëm nga pluhuri Rrjetë ekrani kundër polenit për dritare

  Ekrani kundër polenit i Kinës me definicion të lartë, Dritarja e ekranit, Ne arritëm ISO9001 që ofron një bazë solide për zhvillimin tonë të mëtejshëm.Duke këmbëngulur në "Cilësi të lartë, dorëzim të shpejtë, çmim konkurrues", ne kemi krijuar bashkëpunim afatgjatë me klientë nga jashtë dhe brenda vendit dhe kemi marrë komente të larta të klientëve të rinj dhe të vjetër.Është nderi ynë i madh të plotësojmë kërkesat tuaja.Ne presim sinqerisht vëmendjen tuaj.
 • Ekran i dritares kundër polenit

  Ekran i dritares kundër polenit

  1. Procesi i prodhimit të ekranit të dritares kundër polenit përfshin përpunimin e vizatimit, shtrembërimin, thurjen, formësimin, rrotullimin, inspektimin dhe paketimin e mëndafshit poliestër.Ekrani i dritares kundër polenit Materiali Gjerësia poliestër 1.2 m, 1.4 m Gjatësia 5m-30 m Grammage 90 g/sq Numri i rrjetës 18*48 Ngjyra E zezë, e bardhë, Paketim i personalizuar Paketuar me qese të endura në kartona Karakteristikat e ekranit të dritares kundër polenit (1) kundër poleni, i palosshëm vazhdimisht, i papërshkueshëm nga uji, kundër...
 • Rrjetë e dritares kundër mjegullës dhe pluhurit të tymit

  Rrjetë e dritares kundër mjegullës dhe pluhurit të tymit

  Rrjetë e dritares kundër mjegullës dhe pluhurit të tymit
  Nga këndvështrimi i fizikës, dritarja e ekranit kundër smogut përdor teknologjinë nano-polimer për të kapur papastërtitë e grimcave të thithshme toksike dhe të dëmshme në ajër, për të zvogëluar përqendrimin e PM2.5 dhe për të mbrojtur cilësinë e ajrit në shtëpi.
  Dongjie ka qenë e angazhuar në kërkimin e produkteve në këtë fushë për më shumë se 26 vjet.Ju mund të na besoni plotësisht dhe të prisni bashkëpunimin tonë.
 • Vizioni i pastër 135 rrjetë pluhuri i polenit PM2.5 Ekran i dritares rezistent

  Vizioni i pastër 135 rrjetë pluhuri i polenit PM2.5 Ekran i dritares rezistent

  Emri i produktit--
  Ngjyra - e bardhë;e zezë
  Materiali——material i përbërë
  Madhësia e rrjetës - 100 mesh;135 rrjetë;200 mesh
  Gjatësia——50m/përshtatje
  Gjerësia - 1 m;1.2 m;1.5 m
 • PM2.5 Rrjetë e ekranit të dritares kundër mjegullës me nanofibër me efikasitet të lartë

  PM2.5 Rrjetë e ekranit të dritares kundër mjegullës me nanofibër me efikasitet të lartë

  PM2.5 Rrjetë e ekranit të dritares kundër mjegullës me nanofibër me efikasitet të lartë
  Nga këndvështrimi i fizikës, dritarja e ekranit kundër smogut përdor teknologjinë nano-polimer për të kapur papastërtitë e grimcave të thithshme toksike dhe të dëmshme në ajër, për të zvogëluar përqendrimin e PM2.5 dhe për të mbrojtur cilësinë e ajrit në shtëpi.
  Dongjie ka qenë e angazhuar në kërkimin e produkteve në këtë fushë për më shumë se 26 vjet.Ju mund të na besoni plotësisht dhe të prisni bashkëpunimin tonë.
 • Ekran i dritares multifunksionale nga pluhuri i mjegullës kundër polenit kundër mushkonjave Pm2.5

  Ekran i dritares multifunksionale nga pluhuri i mjegullës kundër polenit kundër mushkonjave Pm2.5

  Ekran i dritares multifunksionale nga pluhuri i mjegullës kundër polenit kundër mushkonjave Pm2.5
  Nga këndvështrimi i fizikës, dritarja e ekranit kundër smogut përdor teknologjinë nano-polimer për të kapur papastërtitë e grimcave të thithshme toksike dhe të dëmshme në ajër, për të zvogëluar përqendrimin e PM2.5 dhe për të mbrojtur cilësinë e ajrit në shtëpi.
  Dongjie ka qenë e angazhuar në kërkimin e produkteve në këtë fushë për më shumë se 26 vjet.Ju mund të na besoni plotësisht dhe të prisni bashkëpunimin tonë.
 • Pastrimi i ajrit Pm2.5 Ekran i dritares kundër mjegullës dhe pluhurit të polenit të tymit

  Pastrimi i ajrit Pm2.5 Ekran i dritares kundër mjegullës dhe pluhurit të polenit të tymit

  Pastrimi i ajrit Pm2.5 Ekran i dritares kundër mjegullës dhe pluhurit të polenit të tymit
  Nga këndvështrimi i fizikës, dritarja e ekranit kundër smogut përdor teknologjinë nano-polimer për të kapur papastërtitë e grimcave të thithshme toksike dhe të dëmshme në ajër, për të zvogëluar përqendrimin e PM2.5 dhe për të mbrojtur cilësinë e ajrit në shtëpi.
  Dongjie ka qenë e angazhuar në kërkimin e produkteve në këtë fushë për më shumë se 26 vjet.Ju mund të na besoni plotësisht dhe të prisni bashkëpunimin tonë.