Rreth Nesh

AnPing Dongjie Wire Mesh Products Co., Ltd.

Përmirësimi dhe inovacioni i vazhdueshëm i produkteve të ndërmarrjes Respektoni "Cilësia për tregun, menaxhim për efikasitet" Ofroni produkte superiore dhe shërbime të konsiderueshme

Markë

Dongjie Wire Mesh - Marka e njohur kineze e prodhuesit të rrjetave teli.

Përvoja

25 vjet duke zhvilluar vazhdimisht përvojë në industrinë e lazerit.

Përshtatje

Ne ofrojmë produkte OEM/ODM nga lënda e parë deri tek përpunimi i thellë

AnPing Dongjie Wire Mesh Products Co., Ltd.ndodhet në Anping, Hebei, i cili është vendlindja e rrjetës së telit në botë.Është një prodhues profesional i rrjetës metalike të zgjeruar, rrjetë metalike të shpuar, rrjetë teli dekorative, pjesë stampuese dhe përpunim të thellë të produkteve të tjera rrjetë teli.

25+
Vite eksperience

1000
Metra katrorë

100+
Punëtor Profesional

Misioni yne

Me kalimin e viteve, kompania Dongjie ka qenë gjithmonë e përkushtuar ndaj zgjerimit të metalit, rrjetës së aluminit, mbulesave të filtrave/kapave fundore të filtrave, rrjetës teli të kërkimit dhe zhvillimit, përmirësimit të vazhdueshëm dhe inovacionit të produkteve të ndërmarrjes, produkteve ekzistuese: rrjetë me pllaka të vogla çeliku, çelik diamanti rrjeta, rrjetë shtrirjeje prej pllakash çeliku, rrjetë çeliku të galvanizuar, rrjetë çeliku, filtër inox me rrjetë çeliku, rrjetë pllakash alumini, rrjetë pllakash dekorative prej alumini, rrjetë pllakash alumini prej diamanti, majë kondole rrjete prej alumini, rrjetë alumini kong, rrjetë pllakash alumini në mur perde, Rrjetë e dritareve nga aliazh alumini-magnez, pllakë filtri, rrjetë prej çeliku inox, rrjetë pllakash të mbështjellë, rrjetë për hapjen e mikro-vrimave dhe prodhues të tjerë rrjetash për përdorim industrial dhe bujqësor.

metra katrorë
metal i zgjeruar

Vizioni i Industrisë

Për shumë vite niveli teknik dhe cilësia e produktit në të njëjtën industri ka qenë në një pozicion.Ajo ka mbajtur prej kohësh marrëdhënie të mira bashkëpunimi me fushat e mëdha vendase të naftës, minierat e qymyrit, transportin komunal dhe njësi të tjera, dhe ka krijuar kontakte të mira tregtare me më shumë se 70 vende, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Republikën e Koresë, Filipinet, Rusinë dhe Australia.Me kalimin e viteve, rrjeta dekorative për muret e perdes së kompanisë, rrjeta teli prej çeliku inox dhe produkte të tjera janë përdorur në disa projekte të mëdha në Shangai, dhe janë vlerësuar dhe vlerësuar nga shumë klientë.AnPing Dongjie Wire Mesh Products Co.Ltd.është i gatshëm të bashkëpunojë me ju dhe të krijojë një të nesërme më të mirë.

Ekrani i fabrikës

9174beaec4055c7a6bfd88d76de5ff8

dsf

Ekrani i fabrikës (4)

Ekrani i fabrikës (5)

Ekrani i fabrikës (6)

Ekrani i fabrikës (7)

Ekrani i fabrikës (8)

Ekrani i fabrikës (9)

Ekrani i fabrikës (1)