Aplikacionet

Tavanet e varura

Metal i zgjeruar dhe metal i shpuar përdoret gjerësisht për panelet e tavaneve të varura

Lexo më shumë

Veshjet e fasadave

Rrjetë e bukur metalike e zgjeruar me rrjetë dhe rrjetë metalike e shpuar për veshjet e fasadave

Lexo më shumë

Ekrani i dritares

Ekran i dritares me rrjetë teli të endur me porosi me specifika të ndryshme

Lexo më shumë

Gardhe, vendkalim, shkallë

Panele rrjetë metalike të personalizuara për rrethime, vendkalime, shkallë

Lexo më shumë

Gardhi i pluhurit të erës

Panele të gardhit metalik të shpuar nga pluhuri i erës

Lexo më shumë

Rrjetë gipsi dhe llaçi

Tharkë metalike e zgjeruar, rrjetë teli të endur, rrjetë teli me fibra xhami etj.

Lexo më shumë

Pjesë vulosjeje metalike

Pjesë vulosjeje metalike OEM, ju lutemi na tregoni idetë tuaja

Lexo më shumë

Rrjetë filtri

Klikoni për të kontrolluar se çfarë mund të bëjmë për rrjetën e filtrit

Lexo më shumë

Filtri i pluhurit, elementet e filtrit të vajit

Prodhuesi i tapave të filtrit me 25 vjet përvojë

Lexo më shumë

Grilë e altoparlantit

Materiale rrjetë për grilën e altoparlantëve për zgjedhjen tuaj

Lexo më shumë

Grilë dhe mbulesa mbrojtëse

Rrjetë metalike e shpuar dhe rrjetë metalike e zgjeruar për grilë mbrojtëse dhe mbulesa

Lexo më shumë

Grill BBQ

Produkte me rrjetë teli për grill BBQ të prodhuara nga Dongjie Group

Lexo më shumë