Апликации

Суспендирани тавани

Проширен метал и перфориран метал широко се користат за панели со суспендирани тавани

Прочитај повеќе

Фасадни облоги

Прекрасна метална мрежа со проширена решетка и перфорирана метална мрежа за фасадни облоги

Прочитај повеќе

Екран на прозорец

Прилагодено плетен жичен мрежен екран со различни спецификации

Прочитај повеќе

Ограда, патека, скали

Прилагодени метални мрежести панели за оградување, патеки, скали

Прочитај повеќе

Ограда од ветер од прашина

Перфорирани метални панели за ограда од прашина од ветер

Прочитај повеќе

Мрежа од гипс и штуко

Проширена метална летва, ткаена жичана мрежа, жичана мрежа од фибер стакло итн.

Прочитај повеќе

Метални делови за штанцување

ОЕМ метални делови за печат, ве молиме известете ни ги вашите идеи

Прочитај повеќе

Филтер мрежа

Кликнете за да проверите што можеме да направиме за филтер мрежа

Прочитај повеќе

Филтер за прашина, елементи за филтер за масло

Производител на капачиња за филтри со 25 годишно искуство

Прочитај повеќе

Решетка на звучникот

Мрежести материјали за скара за звучници по ваш избор

Прочитај повеќе

Заштитна решетка и капаци

Перфорирана метална мрежа и проширена метална мрежа за заштитна решетка и капаци

Прочитај повеќе

Скара за скара

Производи од жичана мрежа за скара направени од Dongjie Group

Прочитај повеќе