Зошто да не одберете нас

Контрола на квалитет

Имаме контрола на квалитетот од суровина до излезни производи.Како што сите знаеме, суровината е од суштинско значење.Можеме да се погрижиме сите наши производи да се изработени од квалификуван материјал како што е наведено во преговорите.И ние би можеле да обезбедиме сертификати за вашата референца.За време на производството, ние исто така постојано вршиме мерење и прилагодување на машината за да се увериме во прецизноста на производите.По пакувањето, имаме професионален тим да направиме финална проверка.Dongjie секогаш е сигурен снабдувач за квалитетот на производите.Изберете Dongjie, не треба да се грижите за квалитетот.

Богато искуство

Компанијата Dongjie е основана од 1996 година кога таткото на нашиот лидер е млад.Нашиот лидер е роден во професионално семејство и добива совршени дипломи на универзитет.По години на производство, имаме акумулирано многу практично искуство за производство на експандиран метал, перфориран метал, ткаена жичана мрежа, капачиња на крајот на филтерот итн. И целиот наш персонал во фабриката е професионално обучен.И сите ние сме среќни да го споделиме нашето искуство со вас.Ако барате доверлив добавувач, тогаш Dongjie ќе биде вашиот најдобар избор во однос на нашите производи, квалитет и услуги на клиентите.

Совршена услуга

Нашата цел е секогаш да дадеме се од себе за да им помогнеме на клиентите да ги решат проблемите и да обезбедиме искрени предлози.И ние веруваме дека довербата е важна.Можете да ни верувате за заштита на имотот на вашиот производ.Можете да верувате дека стоката што ја правиме ќе ви ја достави на време.Можете да верувате дека цената што ја цитираме е цената што ја плаќате.Од моментот кога ќе го добиеме вашето барање за понуда преку испорака на вашите делови, ќе сфатите дека сме многу комуникативен и соработувачки партнер.Сфаќаме дека ако ве информираме за напредокот на вашата нарачка ќе ви даде мир на умот и ќе помогне да изградите доверба.Ретко имаме предизвици да ги исполниме нашите обврски, но ако го правиме тоа, ќе ги соопштиме рано.