Крајни капачиња на филтерот

 • Поцинкуван челик метал прилагоден краен капак на филтерот

  Поцинкуван челик метал прилагоден краен капак на филтерот

  Поцинкуван челик метал прилагоден краен капак на филтерот
  Материјал: галванизиран, нерѓосувачки челик, алуминиум, плоча отпорна на отпечатоци, железо, пластика итн.
  Големина: Многу големини, покрај стандардната големина може да прифатат обичај
  Примерок: достапен
  Добредојдовте во вашето барање.
 • Индустриски производител на колектор за прашина со филтер касети

  Индустриски производител на колектор за прашина со филтер касети

  Индустриски производител на колектор за прашина со филтер касети
  Материјал: галванизиран, нерѓосувачки челик, алуминиум, плоча отпорна на отпечатоци, железо, пластика итн.
  Големина: Многу големини, покрај стандардната големина може да прифатат обичај
  Примерок: достапен
  Добредојдовте во вашето барање.
 • Филтер за воздух Метална/пластична завршна обвивка за автоделови

  Филтер за воздух Метална/пластична завршна обвивка за автоделови

  Филтер за воздух Метална/пластична завршна обвивка за автоделови
  Материјал: галванизиран, нерѓосувачки челик, алуминиум, плоча отпорна на отпечатоци, железо, пластика итн.
  Големина: Многу големини, покрај стандардната големина може да прифатат обичај
  Примерок: достапен
  Добредојдовте во вашето барање.
 • Комплет за крајни капачиња за филтер отпорни на отпечатоци од прсти со кружно отворање

  Комплет за крајни капачиња за филтер отпорни на отпечатоци од прсти со кружно отворање

  Комплет за крајни капачиња за филтер отпорни на отпечатоци од прсти со кружно отворање
  Може да се користи за автомобили, масло, дизел, додатоци, додатоци за филтри за прав и повеќекратни додатоци за филтри за градежни машини
 • Замена на метални завршни капачиња за елемент за филтер за хидраулично масло

  Замена на метални завршни капачиња за елемент за филтер за хидраулично масло

  Замена на метални завршни капачиња за елемент за филтер за хидраулично масло
  Dongjie Wire Mesh Factory разви, дизајнираше и произведува капачиња за филтри повеќе од 26 години, со свој совршен производствен систем и професионален тим, доколку барате добавувач со висококвалитетна услуга, ве молиме контактирајте не.
 • OEM ODM филтер со активен јаглен метални завршни капачиња

  OEM ODM филтер со активен јаглен метални завршни капачиња

  OEM ODM филтер со активен јаглен метални завршни капачиња
  Dongjie Wire Mesh Factory разви, дизајнираше и произведува капачиња за филтри повеќе од 26 години, со свој совршен производствен систем и професионален тим, доколку барате добавувач со висококвалитетна услуга, ве молиме контактирајте не.
 • Прецизно отстранување прашина, горната и долната капа на тркалезниот крај

  Прецизно отстранување прашина, горната и долната капа на тркалезниот крај

  Прецизно отстранување прашина, горната и долната капа на тркалезниот крај
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
 • Комплет за крајно капаче од галванизиран метален филтер за филтри за воздух за прав

  Комплет за крајно капаче од галванизиран метален филтер за филтри за воздух за прав

  Комплет за крајно капаче од галванизиран метален филтер за филтри за воздух за прав
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
 • Прилагодени метални завршни капачиња отпорни на отпечатоци за филтер за прав

  Прилагодени метални завршни капачиња отпорни на отпечатоци за филтер за прав

  Прилагодени метални завршни капачиња отпорни на отпечатоци за филтер за прав
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
 • Приспособена метална завршна капа на елементот за филтер за прочистувач на вода

  Приспособена метална завршна капа на елементот за филтер за прочистувач на вода

  Приспособена метална завршна капа на елементот за филтер за прочистувач на вода
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
 • Кина увезува висококвалитетни метални завршни капачиња за филтер за воздух

  Кина увезува висококвалитетни метални завршни капачиња за филтер за воздух

  Нашите производи ќе продолжат да се зголемуваат во нарачката и со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Индустриски филтер за прашина метална завршна капа од нерѓосувачки челик

  Индустриски филтер за прашина метална завршна капа од нерѓосувачки челик

  Индустриски филтер за прашина метална завршна капа од нерѓосувачки челик
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Печатење на приспособениот елемент на филтерот, метална завршна капа со посебен облик

  Печатење на приспособениот елемент на филтерот, метална завршна капа со посебен облик

  Печатење на приспособениот елемент на филтерот, метална завршна капа со посебен облик
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Фабричко снабдување со елемент на колектор за прашина замена на крајот капа

  Фабричко снабдување со елемент на колектор за прашина замена на крајот капа

  Фабричко снабдување со елемент на колектор за прашина замена на крајот капа
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Апарати за домаќинство касети со филтер за прашина во прав, поцинкувано крајно капаче

  Апарати за домаќинство касети со филтер за прашина во прав, поцинкувано крајно капаче

  Апарати за домаќинство касети со филтер за прашина во прав, поцинкувано крајно капаче
  Филтерскиот елемент е инсталиран на возилото и на моторот.За време на механичката работа, ќе се појават вибрации, а празниот филтер ќе поднесе голем стрес.Крајните капачиња на филтерот можат ефикасно да го подобрат носивоста на материјалот на филтерот.Крајната капа на филтерот обично е пробиена од едната страна за да може да се постави материјалот на филтерот.Крајната страна и жлебот за држење на лепилото, а другата страна е врзана со гумена заптивка, која ја игра улогата на запечатување на материјалот на филтерот и запечатување на каналот на филтер елементот.
  Добредојдовте во истрагата.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
123456Следно >>> Страница 1/9