Производи

 • Декоративни мрежести завеси со прстен од јаглероден челик од метал

  Декоративни мрежести завеси со прстен од јаглероден челик од метал

  Декоративни мрежести завеси со прстен од јаглероден челик од метал
  Металната мрежа со прстени е многу флексибилна и може да се тркала по должина и е широко користена во архитектурата, оградата, кесите со модерен дизајн или ткаенината.Како што се завеси, разделувачи на простор, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторани, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба и сл.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
 • Декорација на хотелска преграда од нерѓосувачки челик, метална мрежа за прстени

  Декорација на хотелска преграда од нерѓосувачки челик, метална мрежа за прстени

  Декорација на хотелска преграда од нерѓосувачки челик, метална мрежа за прстени
  Металната мрежа со прстени е многу флексибилна и може да се тркала по должина и е широко користена во архитектурата, оградата, кесите со модерен дизајн или ткаенината.Како што се завеси, разделувачи на простор, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторани, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба и сл.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
 • Кина внатрешен Декоративен галванизиран синџир мрежа мрежа

  Кина внатрешен Декоративен галванизиран синџир мрежа мрежа

  Кина внатрешен Декоративен галванизиран синџир мрежа мрежа
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производството во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Фабрички малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Фабрички малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Фабрички малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа
  Лесно проширената метална мрежа се прави со истегнување на метален лим.Значи, нема никакви завари и се наведнува на него.Оваа мрежа има својства како издржливост, цврстина и лесна тежина, соодветно.Исто така, ребрестата структура обезбедува максимална адхезија на површината.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Поцинкувана тркалезна дупчена метална мрежа за таванска мрежа

  Поцинкувана тркалезна дупчена метална мрежа за таванска мрежа

  Поцинкувана тркалезна дупчена метална мрежа за таванска мрежа
  Перфорираните метални тавани се многу поцврсти од другите материјали.Тие се помалку склони кон пукање и оштетување, и помала е веројатноста да им треба замена.
  Добредојдовте да не контактирате!
 • Невидлива мрежа од комарец, жичана мрежа за прозорски екран од фиберглас

  Невидлива мрежа од комарец, жичана мрежа за прозорски екран од фиберглас

  Невидлива мрежа од комарец, жичана мрежа за прозорски екран од фиберглас
  Се користи во висококвалитетни канцелариски згради, резиденции и разни згради, сточарски фарми, овоштарници итн. Тоа е најдобриот производ за заштита за инсекти и комарци.
  Добредојдовте да не контактирате.
 • Метална мрежа за прозори и врати против комарци против инсекти

  Метална мрежа за прозори и врати против комарци против инсекти

  Метална мрежа за прозори и врати против комарци против инсекти
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.

  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.

 • Поленска прашина магла магла антивирусни екрани без чад

  Поленска прашина магла магла антивирусни екрани без чад

  Поленска прашина магла магла антивирусни екрани без чад
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.

  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.

 • Ѕид ограден ѕид од ветробранско перфориран челичен висок 4 метри, Кинеска фабрика за анпинг

  Ѕид ограден ѕид од ветробранско перфориран челичен висок 4 метри, Кинеска фабрика за анпинг

  Ѕид ограден ѕид од ветробранско перфориран челичен висок 4 метри, Кинеска фабрика за анпинг
  Ѕидот на оградата од челични прекинувачи со перфорирани панели е главно направен од галванизиран челик.Карактеристиките на оградниот ѕид од челични прекинувачи на ветер се добра цврстина и отпорност на високи и ниски температури, отпорен на пламен, како и долг работен век и бојата е светла, па затоа не е лесно да се избледи.
  Dongjie може да направи различни дебелини, должини и бои, добредојдовте да се распрашате за повеќе детали во секое време!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Ветер прекинувач ѕид Сина прав обложена перфорирана метална мрежа

  Ветер прекинувач ѕид Сина прав обложена перфорирана метална мрежа

  Ветер прекинувач ѕид Сина прав обложена перфорирана метална мрежа
  Ѕидот на оградата од челични прекинувачи со перфорирани панели е главно направен од галванизиран челик.Карактеристиките на оградниот ѕид од челични прекинувачи на ветер се добра цврстина и отпорност на високи и ниски температури, отпорен на пламен, како и долг работен век и бојата е светла, па затоа не е лесно да се избледи.
  Dongjie може да направи различни дебелини, должини и бои, добредојдовте да се распрашате за повеќе детали во секое време!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Панели за прекинувачи на ветер со печат метална мрежа за отворен двор за јаглен

  Панели за прекинувачи на ветер со печат метална мрежа за отворен двор за јаглен

  Панели за прекинувачи на ветер со печат метална мрежа за отворен двор за јаглен
  Ѕидот на оградата од челични прекинувачи со перфорирани панели е главно направен од галванизиран челик.Карактеристиките на оградниот ѕид од челични прекинувачи на ветер се добра цврстина и отпорност на високи и ниски температури, отпорен на пламен, како и долг работен век и бојата е светла, па затоа не е лесно да се избледи.
  Dongjie може да направи различни дебелини, должини и бои, добредојдовте да се распрашате за повеќе детали во секое време!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Амазон прифаќа прилагодување Bbq Wire Mesh Проширена метална мрежа

  Амазон прифаќа прилагодување Bbq Wire Mesh Проширена метална мрежа

  Амазон прифаќа прилагодување Bbq Wire Mesh Проширена метална мрежа
  Проширената метална мрежа се користи за поддршка на сите видови храна за време на скарата.Проширената метална мрежа е нетоксична и безопасна кога се користи, со униформни мрежи, добра спроводливост на топлина, отпорност на високи температури, без деформации и без 'рѓа.Може да се користи многу пати.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Безбедносен прозорец на прозорецот со мрежа од комарец обложен со прав

  Безбедносен прозорец на прозорецот со мрежа од комарец обложен со прав

  Безбедносен прозорец од метална мрежа од комарец обложен со прав Екраните на Windows се неопходни во вашиот дом бидејќи ја зголемуваат привлечноста, ги намалуваат трошоците за енергија со задржување на топлина или пуштање на ладен воздух, ги задржуваат досадните бубачки и помагаат во заштитата на вашите прозорци од временските услови и нечистотија.Имањето прозорски екрани исто така може да ја зголеми безбедноста на вашиот дом во случај да заборавите да ги затворите и заклучите прозорците.
  Ние сме ANPING COUNTY DONGJIE WIRE MESH PRODUCTS CO., LTD.Со повеќе од 26 години искуство во дизајн на производство, добредојде на вашето барање.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Домашна безбедност против замаглување Pm2.5 екран на прозорецот од фиберглас

  Домашна безбедност против замаглување Pm2.5 екран на прозорецот од фиберглас

  Безбедносен прозорец од метална мрежа од комарец обложен со прав Екраните на Windows се неопходни во вашиот дом бидејќи ја зголемуваат привлечноста, ги намалуваат трошоците за енергија со задржување на топлина или пуштање на ладен воздух, ги задржуваат досадните бубачки и помагаат во заштитата на вашите прозорци од временските услови и нечистотија.Имањето прозорски екрани исто така може да ја зголеми безбедноста на вашиот дом во случај да заборавите да ги затворите и заклучите прозорците.
  Ние сме ANPING COUNTY DONGJIE WIRE MESH PRODUCTS CO., LTD.Со повеќе од 26 години искуство во дизајн на производство, добредојде на вашето барање.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Анти комарец инсекти 18×16 мрежести алуминиумски прозорец безбедносен екран

  Анти комарец инсекти 18×16 мрежести алуминиумски прозорец безбедносен екран

  Инсекти против комарци 18x16 мрежести алуминиумски заштитни екрани за прозорци
  Екраните на прозорците се од суштинско значење во вашиот дом бидејќи ја зголемуваат привлечноста, ги намалуваат трошоците за енергија со задржување на топлина или пуштање на ладен воздух, не дозволуваат досадни грешки и помагаат во заштитата на вашите прозорци од временските услови и нечистотијата.Имањето прозорски екрани исто така може да ја зголеми безбедноста на вашиот дом во случај да заборавите да ги затворите и заклучите прозорците.
  Ние сме ANPING COUNTY DONGJIE WIRE MESH PRODUCTS CO., LTD.Со повеќе од 26 години искуство во дизајн на производство, добредојде на вашето барање.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
123456Следно >>> Страна 1 / 94