Прстен мрежа

 • China Supply 316 Stainless Steel Chainmail Ring Mesh Curtain

  Кина снабдување 316 нерѓосувачки челик Chainmail прстен мрежа завеса

  Кина снабдување 316 нерѓосувачки челик Chainmail прстен мрежа завеса
  Мрежестите завеси со прстен се многу популарни во трговските центри како разделници, завеси, ѕидни заднини и украсни мрежи, во споредба со завесите од ткаенина, завесите од метална мрежа се многу флексибилни во должина и можат да се виткаат, а во исто време можат да обезбедат многу различни сјајни метали боја, давајќи особено модерно чувство.Мрежестите завеси/завесите со синџир пошта стануваат сè попопуларни во декор овие денови.Таа стана серија на избори за дизајнерите во областа на архитектурата и декорацијата.Широко се користи, како што се: завеси, одвојување на просторот, декорација на ѕидови, сценска позадина, декорација на таван, уметност на јавни згради итн. во трговски центри, ресторани, сали, комерцијални канцеларии, хотели, барови, салони, изложби итн.
 • Hotel partition decoration stainless steel metal ring mesh

  Декорација на хотелска преграда од нерѓосувачки челик метална мрежа за прстени

  Декорација на хотелска преграда од нерѓосувачки челик метална мрежа за прстени
  Металната прстенест мрежа е многу флексибилна и може да се тркала по должина и е широко користена во архитектурата, оградата, кесите со модерен дизајн или ткаенината.Како што се завеси, разделници на просторот, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторани, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба итн.
  Dongjie има своја производствена фабрика и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
 • Decorative screen metal carbon steel ring mesh curtains

  Декоративни мрежести завеси со прстен од јаглероден челик од метал

  Декоративни мрежести завеси со прстен од јаглероден челик од метал
  Металната прстенест мрежа е многу флексибилна и може да се тркала по должина и е широко користена во архитектурата, оградата, кесите со модерен дизајн или ткаенината.Како што се завеси, разделници на просторот, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторани, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба итн.
  Dongjie има своја производствена фабрика и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
 • Interior decoration copper chainmail metal ring mesh curtain

  Внатрешна декорација бакарна завеса со метална прстенест мрежа

  Внатрешна декорација бакарна завеса со метална прстенест мрежа
  Мрежестите завеси со прстен се многу популарни во трговските центри како разделници, завеси, ѕидни заднини и украсни мрежи, во споредба со завесите од ткаенина, завесите од метална мрежа се многу флексибилни во должина и можат да се виткаат, а во исто време можат да обезбедат многу различни сјајни метали боја, давајќи особено модерно чувство.Мрежестите завеси/завесите со синџир пошта стануваат сè попопуларни во декор овие денови.Таа стана серија на избори за дизајнерите во областа на архитектурата и декорацијата.Широко се користи, како што се: завеси, одвојување на просторот, декорација на ѕидови, сценска позадина, декорација на таван, уметност на јавни згради итн. во трговски центри, ресторани, сали, комерцијални канцеларии, хотели, барови, салони, изложби итн.
 • Ring Mesh Decorative customized carbon steel mesh

  Ring Mesh Декоративна прилагодена мрежа од јаглероден челик

  Ring Mesh Декоративна прилагодена мрежа од јаглероден челик
  Металната прстенеста мрежа е многу флексибилна и може да се тркала по должина, широко се користи во архитектурата, оградата, торбите со дизајн на морден или ткаенината.Како што се завеси, прегради на просторот, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторан, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба итн.
  Добредојдовте во истрагата.

 • Ring Mesh Stainless Steel Mesh for Interior Decoration

  Прстенска мрежа од нерѓосувачки челик за внатрешна декорација

  Прстенска мрежа од нерѓосувачки челик за внатрешна декорација
  Металната прстенеста мрежа е многу флексибилна и може да се тркала по должина, широко се користи во архитектурата, оградата, торбите со дизајн на морден или ткаенината.Како што се завеси, прегради на просторот, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторан, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба итн.
  Добредојдовте во истрагата.
 • High security expanded metal panel fence for garden buildings

  Високобезбедно проширена метална ограда за градинарски згради

  Високобезбедно проширена метална ограда за градинарски згради
  Металната прстенеста мрежа е многу флексибилна и може да се тркала по должина, широко се користи во архитектурата, оградата, торбите со дизајн на морден или ткаенината.Како што се завеси, прегради на просторот, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторан, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба итн.
  Добредојдовте во истрагата.
 • Decorative Stainless Steel Ring Mesh Metal Mesh for Window Screen

  Декоративна метална мрежа со прстен од нерѓосувачки челик за екран на прозорец

  Декоративна метална мрежа со прстен од нерѓосувачки челик за екран на прозорец
  Металната прстенеста мрежа е многу флексибилна и може да се тркала по должина, широко се користи во архитектурата, оградата, торбите со дизајн на морден или ткаенината.Како што се завеси, прегради на просторот, обложување на ѕидови, сценска позадина, декорација на таванот, јавна архитектонска уметност во трговски центар, ресторан, сала, комерцијална канцеларија, хотел, бар, соба за одмор, изложба итн.
  Добредојдовте во истрагата.
 • Decoration Stainless Steel Chain Mail Ring Mesh Curtain

  Декорација нерѓосувачки челик синџир пошта прстен Мрежа завеса

  Декорација нерѓосувачки челик синџир пошта прстен Мрежа завеса
  Прстенестата мрежа е направена од мали прстени кои меѓусебно се поврзани со спојник од типот „S“.Тоа е еден вид нов декоративен материјал.
  Нашата прстенеста мрежа е изработена од јаглероден челик, нерѓосувачки челик, месинг и други материјали.Тоа главно вклучува мрежести завеси од типови на рамни прстени, прстени завеси од типови на круг и крос завеси со прстени со големи-мали кругови.Мрежестите завеси со прстен се карактеризираат со разноврсност, уникатна текстура, различни бои, издржливост и флексибилност.Широко се користи за внатрешна изолација, прозорски екран, архитектонска декорација, третмани на таванот итн.
  Добредојдовте да се консултирате.
 • Stainless Steel Chainmail Ring Mesh

  Прстен мрежа од не'рѓосувачки челик

  Прстенестата мрежа е изработена од нерѓосувачки челик 304, 316, 316 L, месинг, железо, итн. Прстенестата мрежа може да се направи во какви било форми според барањата на клиентите, како што се квадрат, круг, трапез, триаголник итн. Заеднички спецификации на мрежата на прстенот Прстенестата мрежа Без жица Дијаметар (мм) Отвор Големина (мм) Материјали Тежина (кг/кв) 1 0,8 7 нерѓосувачки 3 2 1 8 нерѓосувачки 4,2 3 1 10 нерѓосувачки 3,3 4 1,2 10 нерѓосувачки 4,6 24 . ..
 • Metal Mesh Fabric Drapery Curtain Stainless Steel Chain Mail Ring Mesh

  Метална мрежа Ткаенина завеса завеса од нерѓосувачки челик синџир пошта прстен мрежа

  Завеса за драперии од метална мрежа, нерѓосувачки челик со синџир за пошта, како што е квадратна, на пример, нерѓосувачки челик 304, 316, 316 L, месинг, железо, итн. круг, трапез, триаголник итн. Прстен мрежа Нема жица Дијаметар (мм) Големина на отворот (мм) Материјали Тежина (kg/sq) 1 0,8 7 нерѓосувачки 3 2 1 8 нерѓосувачки 4,2 3 1 10 нерѓосувачки 3,3 4 1,2 5 18 . ...
 • Customized high-standard decorative ring metal mesh

  Приспособена високостандардна декоративна метална мрежа од прстен

  Приспособена високостандардна декоративна метална мрежа Прстенестата мрежа е изработена од не'рѓосувачки челик 304, 316, 316 L, месинг, железо, итн. Прстенестата мрежа може да се направи во какви било форми според барањата на клиентите, како квадрат, круг, трапез , триаголник, итн. Прстен мрежа Не Дијаметар на жица (мм) Отвор Големина (мм) Материјали Тежина (kg/sq) 1 0,8 7 нерѓосувачки 3 2 1 8 нерѓосувачки 4,2 3 1 10 нерѓосувачки 3,3 4 1,2 10 нерѓосувачки 4 . ..
 • Ring Mesh

  Прстен мрежа

  1. Прстенестата мрежа е изработена од нерѓосувачки челик 304, 316, 316 L, месинг, железо, итн. Прстенестата мрежа може да се направи во какви било форми според барањата на клиентите, како што се квадрат, круг, трапез, триаголник итн. Вообичаени спецификации на прстенестата мрежа Прстенестата мрежа Без жица Дијаметар (мм) Отвор Големина (мм) Материјали Тежина (kg/sq) 1 0,8 7 нерѓосувачки 3 2 1 8 нерѓосувачки 4,2 3 1 10 нерѓосувачки 3,3 4 1,2 10 нерѓосувачки .2815 . 4,6 ...