Филтер на екранот

 • Метална капа за филтер од бакар од нерѓосувачки челик, жичена мрежа

  Метална капа за филтер од бакар од нерѓосувачки челик, жичена мрежа

  Метална капа за филтер од бакар од нерѓосувачки челик, жичена мрежа
  Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
 • 304 нерѓосувачки челик метални тркалезни рабови плетена филтер мрежа

  304 нерѓосувачки челик метални тркалезни рабови плетена филтер мрежа

  304 нерѓосувачки челик метални тркалезни рабови плетена филтер мрежа
  Филтерот за оградување е направен од густа мрежа и ткаенина исткаена со метални жици.Ткаатот е поделен на обичен и дигл.Исто така, може да се пробие во различни мрежи за филтрирање според барањата за употреба, а исто така може да заварува повеќе различни мрежни мрежи за филтер.
  Добредојдовте да не контактирате.

 • Прилагодена жичана мрежа со мал филтер од нерѓосувачки челик 304

  Прилагодена жичана мрежа со мал филтер од нерѓосувачки челик 304

  Прилагодена жичана мрежа со мал филтер од нерѓосувачки челик 304
  Филтер-дисковите главно се користат во процесот на дестилација, апсорпција, испарување и филтрирање, елиминирајќи ги заробените капки во пареа или гас и течност низ индустриите, вклучително и гума, пластика, скрининг на жито и масло, рафинирање на нафта, хемиска, металургија, медицина, машини. , храна и пијалоци итн.
  Ако имате какви било барања, ве молиме испратете ни е-пошта со вашите сеопфатни барања, ние ќе ви обезбедиме најпродажна конкурентна цена со супер квалитет и непобедлива услуга од прва класа!Можеме да ве снабдуваме со најконкурентни цени и висок квалитет затоа што бевме многу повеќе специјалисти!Затоа не заборавајте да не двоумете да контактирате со нас.
 • Филтер диск од нерѓосувачки челик, обичен ткаен филтер екран

  Филтер диск од нерѓосувачки челик, обичен ткаен филтер екран

  Филтер диск од нерѓосувачки челик, обичен ткаен филтер екран
  Филтер-дисковите главно се користат во процесот на дестилација, апсорпција, испарување и филтрирање, елиминирајќи ги заробените капки во пареа или гас и течност низ индустриите, вклучително и гума, пластика, скрининг на жито и масло, рафинирање на нафта, хемиска, металургија, медицина, машини. , храна и пијалоци итн.
  Ако имате какви било барања, ве молиме испратете ни е-пошта со вашите сеопфатни барања, ние ќе ви обезбедиме најпродажна конкурентна цена со супер квалитет и непобедлива услуга од прва класа!Можеме да ве снабдуваме со најконкурентни цени и висок квалитет затоа што бевме многу повеќе специјалисти!Затоа не заборавајте да не двоумете да контактирате со нас.
 • Капаче за филтер од мрежа од жица од не'рѓосувачки челик/цедилка за филтер/корпа за филтер

  Капаче за филтер од мрежа од жица од не'рѓосувачки челик/цедилка за филтер/корпа за филтер

  Капаче за филтер од мрежа од жица од не'рѓосувачки челик/цедилка за филтер/корпа за филтер
  Капачето на филтерот со рабови е печатено и формирано, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, отпорност на притисок и отпорност на абење.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • 304 316 нерѓосувачки челична мрежа Капа за филтер/филтер цедилка/филтер корпа

  304 316 нерѓосувачки челична мрежа Капа за филтер/филтер цедилка/филтер корпа

  304 316 нерѓосувачки челична мрежа Капа за филтер/филтер цедилка/филтер корпа
  Капачето на филтерот со рабови е печатено и формирано, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, отпорност на притисок и отпорност на абење.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Решетка од нерѓосувачки челик тркалезна филтер мрежа

  Решетка од нерѓосувачки челик тркалезна филтер мрежа

  Решетка од нерѓосувачки челик тркалезна филтер мрежа
  Капачето на филтерот со рабови е печатено и формирано, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, отпорност на притисок и отпорност на абење.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Екран за филтер со еднослоен раб од нерѓосувачки челик

  Екран за филтер со еднослоен раб од нерѓосувачки челик

  Екран за филтер со еднослоен раб од нерѓосувачки челик
  Капачето на филтерот со рабови е печатено и формирано, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, отпорност на притисок и отпорност на абење.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Месинг жичана мрежа од 10 до 200 мрежи за капа на филтерот

  Месинг жичана мрежа од 10 до 200 мрежи за капа на филтерот

  Месинг жичана мрежа од 10 до 200 мрежи за капа на филтерот
  Капата за филтер обложена со бакар опционален материјал:
  304 нерѓосувачки челик, 316 нерѓосувачки челик, бакар, месинг жица мрежа.

  Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • ОЕМ мрежи за филтрирање на екранот за екструдер од жица со ткаена мрежа од нерѓосувачки челик

  ОЕМ мрежи за филтрирање на екранот за екструдер од жица со ткаена мрежа од нерѓосувачки челик

  ОЕМ мрежи за филтрирање на екранот за екструдер од жица со ткаена мрежа од нерѓосувачки челик
  Капата за филтер обложена со бакар опционален материјал:
  304 нерѓосувачки челик, 316 нерѓосувачки челик, бакар, месинг жица мрежа.

  Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Филтер мрежи со рабови, плетена мрежа од бакарна жица за филтрирање на мијалникот

  Филтер мрежи со рабови, плетена мрежа од бакарна жица за филтрирање на мијалникот

  Филтер мрежи со рабови, плетена мрежа од бакарна жица за филтрирање на мијалникот
  Капачето на филтерот со рабови е печатено и формирано, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, отпорност на притисок и отпорност на абење.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Филтер за вода, повеќеслоен филтер од нерѓосувачки челик, метална капа

  Филтер за вода, повеќеслоен филтер од нерѓосувачки челик, метална капа

  Филтер за вода, повеќеслоен филтер од нерѓосувачки челик, метална капа
  Капачето на филтерот со рабови е печатено и формирано, со добра отпорност на корозија, отпорност на топлина, отпорност на притисок и отпорност на абење.
  Dongjie има свој производствен погон и технички тим со богато искуство во производството и може да ви обезбеди приспособени услуги и препораки според вашите потреби.Ние сме онлајн 24 часа на ден и ја поздравуваме вашата консултација.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • 10 15 микрони филтер од нерѓосувачки челик, плетена жичана мрежа со диск

  10 15 микрони филтер од нерѓосувачки челик, плетена жичана мрежа со диск

  10 15 микрони филтер од нерѓосувачки челик, плетена жичана мрежа со диск
  Филтерот за оградување е направен од густа мрежа и ткаенина исткаена со метални жици.Ткаатот е поделен на обичен и дигл.Исто така, може да се пробие во различни мрежи за филтрирање според барањата за употреба, а исто така може да заварува повеќе различни мрежни мрежи за филтер.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com

 • 10-микронски кружен мрежен филтер од жица со екран од нерѓосувачки челик

  10-микронски кружен мрежен филтер од жица со екран од нерѓосувачки челик

  10-микронски кружен мрежен филтер од жица со екран од нерѓосувачки челик
  Карактеристики:
  1. Различни оценки на микрони.
  2. Точна прецизност на филтрацијата.
  3. Достапен во повеќе слоеви за добра механичка сила и фина филтрација.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com

 • Микронска жичана мрежа од нерѓосувачки челик со тркалезна мрежа метална капа за филтер

  Микронска жичана мрежа од нерѓосувачки челик со тркалезна мрежа метална капа за филтер

  Микронска жичана мрежа од нерѓосувачки челик со тркалезна мрежа метална капа за филтер
  Карактеристики:
  1. Различни оценки на микрони.
  2. Точна прецизност на филтрацијата.
  3. Достапен во повеќе слоеви за добра механичка сила и фина филтрација.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com

12345Следно >>> Страница 1/5