Проширена метална мрежа

 • Фабрички малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Фабрички малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Фабрички малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа
  Лесно проширената метална мрежа се прави со истегнување на метален лим.Значи, нема никакви завари и се наведнува на него.Оваа мрежа има својства како издржливост, цврстина и лесна тежина, соодветно.Исто така, ребрестата структура обезбедува максимална адхезија на површината.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Амазон прифаќа прилагодување Bbq Wire Mesh Проширена метална мрежа

  Амазон прифаќа прилагодување Bbq Wire Mesh Проширена метална мрежа

  Амазон прифаќа прилагодување Bbq Wire Mesh Проширена метална мрежа
  Проширената метална мрежа се користи за поддршка на сите видови храна за време на скарата.Проширената метална мрежа е нетоксична и безопасна кога се користи, со униформни мрежи, добра спроводливост на топлина, отпорност на високи температури, без деформации и без 'рѓа.Може да се користи многу пати.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Проширена метална мрежа за филтри од нерѓосувачки челик за филтри за воздух

  Проширена метална мрежа за филтри од нерѓосувачки челик за филтри за воздух

  Проширена метална мрежа за филтри од нерѓосувачки челик за филтри за воздух
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со специјална технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање
  Прецизната микро метална мрежа може да се користи при филтрација како поддршка за филтер медиум, како и за обезбедување на прв филтер, со што се заштитуваат филтерските медиуми од поголеми честички.Проширената метална мрежа лесно се формира во конусна, брановидна или цилиндрична форма или се остава како лист за поддршка на медиумот за филтрирање во автомобилски, хемиски, прехранбени производи, нафта и фармацевтски апликации и многу повеќе.
  Имаме повеќе од 26 години искуство во производството, добредојдовте да се консултирате.
 • Индустриска проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Индустриска проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Индустриска проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање
  Прецизната микро метална мрежа може да се користи при филтрација како поддршка за филтер медиум, како и за обезбедување на прв филтер, со што се заштитуваат филтерските медиуми од поголеми честички.Проширената метална мрежа лесно се формира во конусна, брановидна или цилиндрична форма или се остава како лист за поддршка на медиумот за филтрирање во автомобилски, хемиски, прехранбени производи, нафта и фармацевтски апликации и многу повеќе.
  Имаме повеќе од 26 години искуство во производството, добредојдовте да се консултирате.
 • Метални градежни материјали Проширена метална мрежа за обложување на фасади

  Метални градежни материјали Проширена метална мрежа за обложување на фасади

  Метални градежни материјали Проширена метална мрежа за обложување на фасади
  Проширените метални фасади, со тридимензионален распоред на отворот, обезбедуваат модерен и благороден елегантен градежен темперамент.Така ценете ги естетските вредности на надворешниот дизајн на зградата.Очекувајте го уникатниот украсен ефект, големите отвори можат да понудат добра вентилација на воздухот додека ја штитат зградата од текот на времето и лошите временски услови.Дизајнерите претпочитаат да користат алуминиум како материјал, бидејќи е еколошки и економичен.
  Разговарајте со нас за повеќе информации!
 • Решетка за скара од скара за храна од нерѓосувачки челик, проширена метална мрежа

  Решетка за скара од скара за храна од нерѓосувачки челик, проширена метална мрежа

  Решетка за скара од скара за храна од нерѓосувачки челик, проширена метална мрежа
  Суровина: 304 304L 316 316L нерѓосувачки челик
  Боја: Боја од нерѓосувачки челик
  Облик на дупка: Дијамантска дупка
  Тип: Проширена мрежа
  Примерок: Достапен примерок
  Време на испорака: во рок од 7 дена
 • Фабричка цена Алуминиумска плоча Проширена метална мрежа

  Фабричка цена Алуминиумска плоча Проширена метална мрежа

  Фабричка цена Алуминиумска плоча Проширена метална мрежа
  Како водечки производител и извозник, уживаме во фантастичното искуство на меѓународните пазари, особено во Америка и Европа, поради нашиот врвен квалитет и прифатливи цени.Ние, исто така, можеме да бидеме прилагодени според вашите потреби, ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас што е можно поскоро, ние ќе бидеме многу среќни да ви помогнеме да одговорите.
 • Надворешна фасадна алуминиумска проширена метална мрежа

  Надворешна фасадна алуминиумска проширена метална мрежа

  Надворешна фасадна алуминиумска проширена метална мрежа
  Проширената метална мрежа е идеална за фасади на згради.Dongjie се занимава со истражување на производството во оваа област повеќе од 25 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Градилиште Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Градилиште Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Градилиште Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа
  Лесно проширена метална мрежа е мрежа направена од метален лим, исечена и растегната за да се формира дијамантска шема на лимот.Широко се користи за поддршка на гипс или штуко.Се користи и како материјал за зајакнување за внатрешна декорација.
  Лесно проширената метална мрежа се прави со истегнување на метален лим.Значи, нема никакви завари и се наведнува на него.Оваа мрежа има својства како издржливост, цврстина и лесна тежина, соодветно.Исто така, ребрестата структура обезбедува максимална адхезија на површината.
  Нашите решенија имаат национални стандарди за акредитација за искусни стоки со врвен квалитет, прифатлива вредност, беа поздравени од луѓето ширум светот.
 • Малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа

  Малтерисување Градежништво Гипс преграден ѕид Проширена метална мрежа
  Лесно проширена метална мрежа е мрежа направена од метален лим, исечена и растегната за да се формира дијамантска шема на лимот.Широко се користи за поддршка на гипс или штуко.Се користи и како материјал за зајакнување за внатрешна декорација.
  Лесно проширената метална мрежа се прави со истегнување на метален лим.Значи, нема никакви завари и се наведнува на него.Оваа мрежа има својства како издржливост, цврстина и лесна тежина, соодветно.Исто така, ребрестата структура обезбедува максимална адхезија на површината.
  Нашите решенија имаат национални стандарди за акредитација за искусни стоки со врвен квалитет, прифатлива вредност, беа поздравени од луѓето ширум светот.
 • Декоративна мрежа со проширена мрежа за обложување на надворешни ѕидови

  Декоративна мрежа со проширена мрежа за обложување на надворешни ѕидови

  Декоративна мрежа со проширена мрежа за обложување на надворешни ѕидови
  Проширената метална мрежа е идеална за фасади на згради.Како материјал што го користи секој дизајнерски архитект, може да се користи за трансформирање на најпредизвикувачките архитектонски типологии во уметничко дело.Бидејќи овој метал има низа издржливост и издржливи опции, може да издржи сурова изложеност на временски услови, ветер и други фактори на животната средина.Затоа е одличен избор за надворешно обложување.Проширената метална мрежа може да се користи и како визуелно привлечен градежен материјал и како ефективен елемент во ѕидните склопови.
  Разговарајте со нас за повеќе информации!
 • Трговија на големо со декоративна мрежа со проширена мрежа за обложување на надворешни ѕидови

  Трговија на големо со декоративна мрежа со проширена мрежа за обложување на надворешни ѕидови

  Трговија на големо со декоративна мрежа со проширена мрежа за обложување на надворешни ѕидови
  Проширената метална мрежа е идеална за фасади на згради.Како материјал што го користи секој дизајнерски архитект, може да се користи за трансформирање на најпредизвикувачките архитектонски типологии во уметничко дело.Бидејќи овој метал има низа издржливост и издржливи опции, може да издржи сурова изложеност на временски услови, ветер и други фактори на животната средина.Затоа е одличен избор за надворешно обложување.Проширената метална мрежа може да се користи и како визуелно привлечен градежен материјал и како ефективен елемент во ѕидните склопови.
  Разговарајте со нас за повеќе информации!
 • Декорација обложување на ѕидови Алуминиумска проширена метална мрежа

  Декорација обложување на ѕидови Алуминиумска проширена метална мрежа

  Декорација обложување на ѕидови Алуминиумска проширена метална мрежа
  Поради издржливоста на проширената метална мрежа, може да издржи сурови временски услови, ветер и други фактори на животната средина.Затоа е одличен избор за обложување.Имаме богато искуство, а во исто време пристапните цени се исто така добредојдени од луѓето ширум светот.Со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас.
 • Алуминиумска проширена метална мрежа за украсување ѕидни облоги

  Алуминиумска проширена метална мрежа за украсување ѕидни облоги

  Алуминиумска проширена метална мрежа за украсување ѕидни облоги.Поради издржливоста на проширената метална мрежа, може да издржи сурови временски услови, ветер и други фактори на животната средина.Затоа е одличен избор за обложување.Имаме богато искуство, а во исто време пристапните цени се исто така добредојдени од луѓето ширум светот.Со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас.
123456Следно >>> Страница 1 / 33