Екран на прозорец со метална мрежа

 • Алуминиумска мрежа за прозори што може да се повлече, отпорна на комарци

  Алуминиумска мрежа за прозори што може да се повлече, отпорна на комарци

  Алуминиумска мрежа за прозори што може да се повлече, отпорна на комарци
  Екраните на прозорците во различни бои, не паѓаат на собна температура, не бледнеат на висока температура 120, отпорност на киселина и алкали, отпорност на корозија, добра цврстина, висока јачина, без 'рѓа.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Против замаглување, невидлива дијамантска мрежа од прозорски прозорски мрежи од инсекти

  Против замаглување, невидлива дијамантска мрежа од прозорски прозорски мрежи од инсекти

  Против замаглување, невидлива дијамантска мрежа од прозорски прозорски мрежи од инсекти
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Невидлива дијамантска мрежа против замаглување, мрежа на прозорски екран од инсекти

  Невидлива дијамантска мрежа против замаглување, мрежа на прозорски екран од инсекти

  Невидлива дијамантска мрежа против замаглување, мрежа на прозорски екран од инсекти
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Метална мрежа за прозори и врати против комарци против инсекти

  Метална мрежа за прозори и врати против комарци против инсекти

  Метална мрежа за прозори и врати против комарци против инсекти
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.

  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.

 • Прозорец против инсекти против комарец мрежа за прозорци и врати

  Прозорец против инсекти против комарец мрежа за прозорци и врати

  Прозорец против инсекти против комарец мрежа за прозорци и врати
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.

  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.

 • Поленска прашина магла магла антивирусни екрани без чад

  Поленска прашина магла магла антивирусни екрани без чад

  Поленска прашина магла магла антивирусни екрани без чад
  Екраните на прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.

  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.

 • 304 316 Прозорец мрежа од нерѓосувачки челик за мува, инсекти, комарци

  304 316 Прозорец мрежа од нерѓосувачки челик за мува, инсекти, комарци

  304 316 Прозорец мрежа од нерѓосувачки челик за мува, инсекти, комарци
  Dongjie обезбедува безбедносна мрежа од плетена жица од не'рѓосувачки челик, погодна за мрежни екрани на врати и прозорци, за безбедност и заштита од инсекти.
  Нашата ткаена жичана мрежа се користи во екраните на вратите и прозорците за заштита на прозорците (вклучувајќи покривни прозорци), вратите, палубите и дворовите, единиците за ладење со испарување, отворите за фронтон и покривот, олуците, стреата и долните цевки.
 • Прозорец против инсекти против комарци од алуминиумски мрежести мрежи

  Прозорец против инсекти против комарци од алуминиумски мрежести мрежи

  Прозорец против инсекти против комарци од алуминиумски мрежести мрежи
  Прозорците се незаменливи во лето и главно се користат за заштита од комарци, отпорни на инсекти, отпорни на прашина и други цели.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Прозорец против кражба со дијамантска мрежа од нерѓосувачки челик против корозија

  Прозорец против кражба со дијамантска мрежа од нерѓосувачки челик против корозија

  Прозорец против кражба со дијамантска мрежа од нерѓосувачки челик против корозија
  Висококвалитетна жица од нерѓосувачки челик, бојата е цврста и не е лесно да падне, да не пукне, да не се плаши од директна сончева светлина, површината на екранот на прозорецот е мазна и нежна.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Кина PM2.5 Мрежа на прозорски екран со висока ефикасност нанофибер против магла

  Кина PM2.5 Мрежа на прозорски екран со висока ефикасност нанофибер против магла

  Прозорецот против замаглување е специјално користен за да се реши влијанието на маглата врз внатрешноста, за разлика од традиционалниот екран на прозорецот, јазот помеѓу екранот на прозорецот и рамката на прозорецот ќе биде преголем, така што неговото запечатување ќе биде подобро.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Домашна употреба Алуминиумска рамка Замена на екранот на прозорецот против полен

  Домашна употреба Алуминиумска рамка Замена на екранот на прозорецот против полен

  Прозорците против полен Dongjie имаат ултра фини мрежи, кои можат да го блокираат најголемиот дел од преносот на полен и можат ефикасно да ги заштитат пациентите со алергија на полен
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Алуминиумска мрежа на прозорски прозор што може да се повлече од комарци, се продава со топла продажба

  Алуминиумска мрежа на прозорски прозор што може да се повлече од комарци, се продава со топла продажба

  Топла продавачка алуминиумска мрежа за прозорски екран што може да се повлече, отпорна на комарци
  Екраните на прозорците во различни бои, не паѓаат на собна температура, не бледнеат на висока температура 120, отпорност на киселина и алкали, отпорност на корозија, добра цврстина, висока јачина, без 'рѓа.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Прозорец против убод од инсекти од алуминиумски метален мрежен екран

  Прозорец против убод од инсекти од алуминиумски метален мрежен екран

  Безбедносен прозорец со мрежест екран од не'рѓосувачки челик
  Металната мрежа на екранот на прозорците е добар производ против комарци.Покрај обичните комарци и инсекти, може да спречи и мал комарец.Во споредба со обичните најлонски екрани, може подобро да ја зголеми стапката на циркулација на воздухот и изложеноста на сончева светлина.Широко се користи во овоштарници, сточарски фарми, деловни згради и разни станбени области.
  Доколку имате какви било потреби, слободно контактирајте не, ние ќе ви обезбедиме најпогодна цена и најквалитетна услуга.
 • Безбедносен прозорец со мрежест екран од не'рѓосувачки челик

  Безбедносен прозорец со мрежест екран од не'рѓосувачки челик

  Безбедносен прозорец со мрежест екран од не'рѓосувачки челик
  Металната мрежа на екранот на прозорците е добар производ против комарци.Покрај обичните комарци и инсекти, може да спречи и мал комарец.Во споредба со обичните најлонски екрани, може подобро да ја зголеми стапката на циркулација на воздухот и изложеноста на сончева светлина.Широко се користи во овоштарници, сточарски фарми, деловни згради и разни станбени области.
  Доколку имате какви било потреби, слободно контактирајте не, ние ќе ви обезбедиме најпогодна цена и најквалитетна услуга.
 • Мрежа за прозори од нерѓосувачки челик за мува, инсекти, комарци

  Мрежа за прозори од нерѓосувачки челик за мува, инсекти, комарци

  Мрежа за прозори од нерѓосувачки челик за мува, инсекти, комарци
  Dongjie обезбедува безбедносна мрежа од плетена жица од не'рѓосувачки челик, погодна за мрежни екрани на врати и прозорци, за безбедност и заштита од инсекти.
  Нашата ткаена жичана мрежа се користи во екраните на вратите и прозорците за заштита на прозорците (вклучувајќи покривни прозорци), вратите, палубите и дворовите, единиците за ладење со испарување, отворите за фронтон и покривот, олуците, стреата и долните цевки.
12345Следно >>> Страница 1/5