Обиколка на компанијата

Надворешна сцена на фабриката и работна средина

Анпинг Донџие (1)

Фабрика Донџи

Анпинг Донџие (2)

Рецепција

Анпинг Донџие (3)

Канцелариска работна средина

Анпинг Донџие

Канцелариска работна средина

Примерок соба и магацин

жичана мрежа (1)

Проширен метал

жичана мрежа (2)

Суровини

жичана мрежа (3)

Магацин

жичана мрежа (4)

Магацин

жичана мрежа (5)

Магацин

проширен метал

Магацин

жичана мрежа (7)

Магацин

Опрема и работилници

жичана мрежа (1)33

Производство

жичана мрежа (7)

Производство

жичана мрежа (6)

Производство

жичана мрежа (5)

Производство

жичана мрежа (4)

Производство

проширен метал

Производство

жичана мрежа (2)

Облога во прав

жичана мрежа (1)

Облога во прав