Мрежа со врски со синџири

 • Алуминиумска завеса со синџир од 1,6-2,0 мм / Екран за летање со синџир / Завеса со врски со синџир

  Алуминиумска завеса со синџир од 1,6-2,0 мм / Екран за летање со синџир / Завеса со врски со синџир

  Алуминиумска завеса со синџир од 1,6-2,0 мм / Екран за летање со синџир / Завеса со врски со синџир
  Обликот на металниот алуминиумски синџир е сличен на бокалот и е направен од намотана жица.Врските со еден синџир се поврзани заедно за да формираат прекрасна алуминиумска завеса.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Завеса со врски со синџир / Chain Fly Screen за декорација на домот

  Завеса со врски со синџир / Chain Fly Screen за декорација на домот

  Завеса со врски со синџир / Chain Fly Screen за декорација на домот
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Кина внатрешен Декоративен галванизиран синџир мрежа мрежа

  Кина внатрешен Декоративен галванизиран синџир мрежа мрежа

  Кина внатрешен Декоративен галванизиран синџир мрежа мрежа
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производството во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Шарена алуминиумска завеса за летање со синџир за завеса за прозорец на вратата

  Шарена алуминиумска завеса за летање со синџир за завеса за прозорец на вратата

  Шарена алуминиумска завеса за летање со синџир за завеса за прозорец на вратата
  Завесата со врски со синџир, исто така наречена синџир мува екран, е направена од алуминиумска жица со елоксирана површинска обработка.Како што сите знаеме, алуминиумскиот материјал е лесен, може да се рециклира, издржлив и има флексибилна структура.Ова осигурува дека завесата од синџирот има одлична отпорност на 'рѓа и добри својства за заштита од пожар.Декоративната завеса со алка со синџир нуди одредена заштита покрај добрите декоративни ефекти.Во исто време, синџирот за муви може да ги избегне инсектите и да одржува свеж воздух во кој ќе ви даде чиста околина.
 • Декорација на ѕидот за завеса метална ограда од синџир со ограда

  Декорација на ѕидот за завеса метална ограда од синџир со ограда

  Декорација на ѕидот за завеса метална ограда од синџир со ограда
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Алуминиумски завеси за завеси од инсекти за завеси за летачки завеси за вратите

  Алуминиумски завеси за завеси од инсекти за завеси за летачки завеси за вратите

  Алуминиумски завеси за завеси од инсекти за завеси за летачки завеси за вратите
  Нашите завеси со синџир со двојни куки се направени од издржливи елоксирани алуминиумски синџири кои се обесени на метални шини.Површината е мазна, не е лесно да бледне, а во исто време е отпорна на корозија, може да се користи долго време.
  Доколку имате какви било потреби, слободно контактирајте не, ние ќе ви обезбедиме најпогодна цена и најквалитетна услуга.
 • Декоративен мрежест завеса што виси со метален синџир за летачки екран за разделник на собите

  Декоративен мрежест завеса што виси со метален синџир за летачки екран за разделник на собите

  Декоративен мрежест завеса што виси со метален синџир за летачки екран за разделник на собите
  Нашите завеси со синџир со двојни куки се направени од издржливи елоксирани алуминиумски синџири кои се обесени на метални шини.Површината е мазна, не е лесно да бледне, а во исто време е отпорна на корозија, може да се користи долго време.
  Доколку имате какви било потреби, слободно контактирајте не, ние ќе ви обезбедиме најпогодна цена и најквалитетна услуга.
 • Внатрешна метална декоративна мрежа, мрежа за поврзување со мали синџири за висечки екран

  Внатрешна метална декоративна мрежа, мрежа за поврзување со мали синџири за висечки екран

  Внатрешна метална декоративна мрежа, мрежа за поврзување со мали синџири за висечки екран
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Декоративна метална калем за завеса на вратата завеса со решетката со синџир за завеса

  Декоративна метална калем за завеса на вратата завеса со решетката со синџир за завеса

  Декоративна метална калем за завеса на вратата завеса со решетката со синџир за завеса
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Декоративна мрежа за ограда од алуминиумска легура на метален синџир за изложбена сала

  Декоративна мрежа за ограда од алуминиумска легура на метален синџир за изложбена сала

  Декоративна мрежа за ограда од алуминиумска легура на метален синџир за изложбена сала
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Внатрешен дизајн прилагодена завеса завеса со поцинкована врска со синџир
 • Ресторан декорација приспособена алуминиумска легура мрежа за поврзување на синџирот

  Ресторан декорација приспособена алуминиумска легура мрежа за поврзување на синџирот

  Ресторан декорација приспособена алуминиумска легура мрежа за поврзување на синџирот
  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на високи температури, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
  Dongjie се занимава со истражување на производи во оваа област повеќе од 26 години.Можете целосно да ни верувате и да се радувате на нашата соработка.
 • Внатрешен дизајн со сопствена завеса, поцинкувана мрежа со синџир

  Внатрешен дизајн со сопствена завеса, поцинкувана мрежа со синџир

  Мрежата со врски со синџир има карактеристики на униформа мрежа, рамна мрежна површина, едноставно ткаење и прекрасен изглед;во исто време, суровините се со висок квалитет и не се лесно да се кородираат.Во однос на употребата, има долг работен век, отпорност на висока температура, добро попуштање, може да се намали, може слободно да се движи, има добар декоративен ефект и лесно се монтира.
 • Кинески алуминиумски метални завеси Екран за летање со синџири со врски за внатрешни украси

  Кинески алуминиумски метални завеси Екран за летање со синџири со врски за внатрешни украси

  Кинески алуминиумски метални завеси Екран за летање со синџири со врски за внатрешни украси
  Завесата со врски со синџир, исто така наречена синџир летачки екран, е направена од алуминиумска жица со елоксирана површинска обработка.Како што сите знаеме, алуминиумскиот материјал е лесен, може да се рециклира, издржлив и има флексибилна структура.Ова осигурува дека завесата од синџирот има одлична отпорност на 'рѓа и добри својства за заштита од пожар.Декоративната завеса со ланец нуди одредена заштита покрај добрите декоративни ефекти.Во исто време, синџирниот екран за муви може да избегне инсекти и да одржува свеж воздух што ви дава чиста животна средина.
 • Анти комарец синџир линк завеса на вратата Двојни куки Синџир Леј екран

  Анти комарец синџир линк завеса на вратата Двојни куки Синџир Леј екран

  Анти комарец синџир линк завеса на вратата Двојни куки Синџир Леј екран
  Завесата со врски со синџир, исто така наречена синџир летачки екран, е направена од алуминиумска жица со елоксирана површинска обработка.Како што сите знаеме, алуминиумскиот материјал е лесен, може да се рециклира, издржлив и има флексибилна структура.Ова осигурува дека завесата од синџирот има одлична отпорност на 'рѓа и добри својства за заштита од пожар.Декоративната завеса со ланец нуди одредена заштита покрај добрите декоративни ефекти.Во исто време, синџирниот екран за муви може да избегне инсекти и да одржува свеж воздух што ви дава чиста животна средина.
123Следно >>> Страница 1/3