Метални делови за штанцување

 • Покривка за скара со перфориран метал нарачана ОЕМ со ласерско сечење

  Покривка за скара со перфориран метал нарачана ОЕМ со ласерско сечење

  Ласерско сечење OEM Покривка за перфорирана метална скара нарачана е направена од Dongjie Factory.

  За материјалот, големината и обликот на листот, големината и обликот на дупката итн. и двете може да се прилагодат.Ве молиме слободно контактирајте не во секое време!
 • Прилагодено свиткување печат на метални делови

  Прилагодено свиткување печат на метални делови

  Во приватна сопственост и управуван бизнис повеќе од 30 години, Dongjie Wire Mesh е призната на национално ниво како професионална компанија за квалитетни делови за печат и супериорна услуга за клиенти.Без оглед на вашите посебни барања за штанцување – големо, средно или мало, Dongjie може да празно, пробие, обликува, брише, заварува, колци, прицврстува, чини и бои на делови според вашите спецификации.Dongjie Wire Mesh секогаш ги поздравува вашите прашања и коментари како средство за подобрување на својата услуга за вас, клиентите...
 • ОЕМ штанцување метални делови

  ОЕМ штанцување метални делови

  Во приватна сопственост и управуван бизнис повеќе од 30 години, Dongjie Wire Mesh е призната на национално ниво како професионална компанија за квалитетни делови за печат и супериорна услуга за клиенти.Без оглед на вашите посебни барања за штанцување – големо, средно или мало, Dongjie може да празно, пробие, обликува, брише, заварува, колци, прицврстува, чини и бои на делови според вашите спецификации.Dongjie Wire Mesh секогаш ги поздравува вашите прашања и коментари како средство за да ја подобри својата услуга за вас, клиентот...