Антивирусна газа за прозорци

 • Невидлива мрежа од комарец, жичана мрежа за прозорски екран од фиберглас

  Невидлива мрежа од комарец, жичана мрежа за прозорски екран од фиберглас

  Невидлива мрежа од комарец, жичана мрежа за прозорски екран од фиберглас
  Се користи во висококвалитетни канцелариски згради, резиденции и разни згради, сточарски фарми, овоштарници итн. Тоа е најдобриот производ за заштита за инсекти и комарци.
  Добредојдовте да не контактирате.
 • Издржлива проширена метална мрежа за метални прозорци

  Издржлива проширена метална мрежа за метални прозорци

  Голем попуст Кина Проширен метал, проширена жичана мрежа, Сега воспоставивме долгорочни, стабилни и добри деловни односи со многу производители и трговци на големо ширум светот.Во моментов, со нетрпение очекуваме уште поголема соработка со клиентите во странство врз основа на взаемна корист.Треба слободно да не контактирате за повеќе детали.
 • Антивирусен прозорец на нано-технологијата

  Антивирусен прозорец на нано-технологијата

  Нашиот екран на прозорецот за заштита од анти-вирус со високи перформанси има сопствена тврда обвивка која убива 99,9% од бактериите и патогените микроорганизми, а тврдиот слој вклучува чисто метална нано-технологија која спречува колонизација на био-филмовите на површините.Површинските третмани ќе ги убијат патогените како што се MRSA, E-Coli и други вирулентни бактерии, значително го намалуваат ризикот од вкрстена контаминација.