Скара за скара

 • Решетка за скара од скара за храна од нерѓосувачки челик, проширена метална мрежа

  Решетка за скара од скара за храна од нерѓосувачки челик, проширена метална мрежа

  Решетка за скара од скара за храна од нерѓосувачки челик, проширена метална мрежа
  Суровина: 304 304L 316 316L нерѓосувачки челик
  Боја: Боја од нерѓосувачки челик
  Облик на дупка: Дијамантска дупка
  Тип: Проширена мрежа
  Примерок: Достапен примерок
  Време на испорака: во рок од 7 дена
 • Скара Готвење нерѓосувачки челик плетена жица мрежа за скара решетки

  Скара Готвење нерѓосувачки челик плетена жица мрежа за скара решетки

  Скара Готвење нерѓосувачки челик плетена жица мрежа за скара решетки
  Материјал--Не'рѓосувачки челик, нискојаглероден челик (решетка за BBQ за еднократна употреба), високојаглероден челик, бакарна жица.
  Површинска обработка - - обложена со цинк, хромирана, бакарна, обложена со никел, калај, полирање, електролиза итн.
  Материјал за рачка--Дрво, метал, пластика.
  Дијаметар на жица - 0,4-3 мм.
  Дијаметар на жица на рамката - 2-6 мм.
  Постапка на изработка - - Ткаена, стегана или заварена.
 • Тркалезни сопствени фабрики од нерѓосувачки челик Bbq Mesh

  Тркалезни сопствени фабрики од нерѓосувачки челик Bbq Mesh

  Тркалезни сопствени фабрики од нерѓосувачки челик Bbq Mesh
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Лист за скара за скара Издржлива нелеплива проширена метална мрежа

  Лист за скара за скара Издржлива нелеплива проширена метална мрежа

  Лист за скара за скара Издржлива нелеплива проширена метална мрежа
  Проширената метална мрежа се користи за поддршка на сите видови храна за време на скарата.Проширената метална мрежа е нетоксична и безопасна кога се користи, со униформни мрежи, добра спроводливост на топлина, отпорност на високи температури, без деформации и без 'рѓа.Може да се користи многу пати.Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Лист за скара за скара Нелеплива проширена метална мрежа

  Лист за скара за скара Нелеплива проширена метална мрежа

  Лист за скара за скара Издржлива нелеплива проширена метална мрежа
  Проширената метална мрежа се користи за поддршка на сите видови храна за време на скарата.Проширената метална мрежа е нетоксична и безопасна кога се користи, со униформни мрежи, добра спроводливост на топлина, отпорност на високи температури, без деформации и без 'рѓа.Може да се користи многу пати.Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Кореа кујна 304 мрежа за скара од не'рѓосувачки челик, набиена жичана мрежа

  Кореа кујна 304 мрежа за скара од не'рѓосувачки челик, набиена жичана мрежа

  Кореа кујна 304 мрежа за скара од не'рѓосувачки челик, набиена жичана мрежа
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Надворешна јапонска мрежа за скара од нерѓосувачки челик со стегана bbq мрежа

  Надворешна јапонска мрежа за скара од нерѓосувачки челик со стегана bbq мрежа

  Надворешна јапонска мрежа за скара од нерѓосувачки челик со стегана bbq мрежа
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Трговска цена од 'рѓа скара за скара, галванизирана ткаена жица метална мрежа

  Трговска цена од 'рѓа скара за скара, галванизирана ткаена жица метална мрежа

  Трговска цена од 'рѓа скара за скара, галванизирана ткаена жица метална мрежа
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Кампување пренослива bbq мрежа за готвење мрежа од нерѓосувачки челик

  Кампување пренослива bbq мрежа за готвење мрежа од нерѓосувачки челик

  Кампување пренослива bbq мрежа за готвење мрежа од нерѓосувачки челик
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Кина надворешен пренослив bbq мрежа за готвење мрежа од нерѓосувачки челик

  Кина надворешен пренослив bbq мрежа за готвење мрежа од нерѓосувачки челик

  Кина надворешен пренослив bbq мрежа за готвење мрежа од нерѓосувачки челик
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Метална ткаена мрежа од нерѓосувачки челик со дупка од 8 мм за скара

  Метална ткаена мрежа од нерѓосувачки челик со дупка од 8 мм за скара

  Метална ткаена мрежа од нерѓосувачки челик со дупка од 8 мм за скара
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, отпорна на високи температури и антикорозивна;висококвалитетните суровини ви обезбедуваат висококвалитетно корисничко искуство, а производителот произведува, за да ви обезбеди најдобар квалитет-цена и услуга.Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
 • Кина нелеплива bbq жичана мрежа за замена за готвење

  Кина нелеплива bbq жичана мрежа за замена за готвење

  Кина нелеплива bbq мрежа за замена на жица за готвење
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Корејски не'рѓосувачки челик скара за скара за ресторан

  Корејски не'рѓосувачки челик скара за скара за ресторан

  Корејски не'рѓосувачки челик скара за скара за ресторан
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Корејски кујнски скари за скари 304 од не'рѓосувачки челик набиена жица мрежа

  Корејски кујнски скари за скари 304 од не'рѓосувачки челик набиена жица мрежа

  Корејски кујнски скари за скари 304 од не'рѓосувачки челик набиена жица мрежа
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
 • Лесно чисти bbq сет за кампување bbq mesh скара мрежа за скара

  Лесно чисти bbq сет за кампување bbq mesh скара мрежа за скара

  Лесно чисти bbq сет за кампување bbq mesh скара мрежа за скара
  Мрежата за скара произведена од Dongjie Wire Mesh: е силна, издржлива, има отпорност на високи температури и е антикорозивна;Ако ви треба мрежа за скара, не двоумете се да не контактирате!
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
  Веб-страница: www.dj-metal-mesh.com
12345Следно >>> Страница 1/5