Решетки и навлаки

 • Прилагодена кутија за звучници Решетка за звучници со перфориран метален лим

  Прилагодена кутија за звучници Решетка за звучници со перфориран метален лим

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Куќиште за звучници со метална перфорирана мрежа, црн алуминиум

  Куќиште за звучници со метална перфорирана мрежа, црн алуминиум

  Куќиште за звучници со метална перфорирана мрежа, црн алуминиум
  Звучната обвивка со перфорирана мрежа произведена од Dongjie е испечатена од висококвалитетни суровини.Мрежестата површина на звучниот капак е мазна, изгледот е врвен и убав, отпорност на корозија, отпорност на високи температури, долг работен век, силен и издржлив.
  Можете да ни испратите какви било потреби што ги имате, ние ќе ви служиме онлајн 24 часа на ден, добредојдовте да се консултирате.
 • Кина печат со перфорирана метална мрежа Бела мрежа за звучници

  Кина печат со перфорирана метална мрежа Бела мрежа за звучници

  Кина печат со перфорирана метална мрежа Бела мрежа за звучници
  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
 • Црна перфорирана мрежа, отпорна на прашина од нерѓосувачки челик

  Црна перфорирана мрежа, отпорна на прашина од нерѓосувачки челик

  Црна перфорирана мрежа, отпорна на прашина од нерѓосувачки челик
  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
 • Лесно инсталирана решетка за црни метални звучници Перфорирана метална мрежа

  Лесно инсталирана решетка за црни метални звучници Перфорирана метална мрежа

  Лесно инсталирана решетка за црни метални звучници Перфорирана метална мрежа
  Перфорираниот метал обезбедува изглед и перформанси на аудио опремата.На пример, перфорираните метални решетки за звучници се многу популарни опции за приспособени звучни системи.
  Dongjie специјализирана за прилагодени метални решетки за звучници кои се со висок и сигурен квалитет.
 • Популарна мрежа за метална покривка за звучникот со скара за звучници со кружни дупчиња

  Популарна мрежа за метална покривка за звучникот со скара за звучници со кружни дупчиња

  Перфорираната мрежа е материјал кој е многу погоден како аудио капак за автомобил.Металниот материјал не е лесен за 'рѓосување, отпорност на високи температури, долг работен век, прекрасен изглед, но може да дозволи нормално поминување на звукот без да влијае на звучниот ефект.Мрежестата површина на звучниот капак е мазна, а изгледот е висококвалитетен, кој може да се дизајнира според барањата на клиентите.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Скара за звучници со перфорирани мрежни метални листови OEM

  Скара за звучници со перфорирани мрежни метални листови OEM

  Скара за звучници со перфорирани мрежни метални листови OEM
  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Решетка за звучници со галванизирана мрежа со перфорирана метална мрежа

  Решетка за звучници со галванизирана мрежа со перфорирана метална мрежа

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Прилагодено микро-перфориран капак Метална решетка на звучникот

  Прилагодено микро-перфориран капак Метална решетка на звучникот

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Приспособена решетка за офорт од нерѓосувачки челик за аудио звучник за автомобил од стерео

  Приспособена решетка за офорт од нерѓосувачки челик за аудио звучник за автомобил од стерео

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Додатоци за звучници Капак за звучник од нерѓосувачки челик за сабвуфер

  Додатоци за звучници Капак за звучник од нерѓосувачки челик за сабвуфер

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • OEM тркалезна дупка 4/5/6,5/8/10" инчен капак за скара на звучник метален мрежен капак

  OEM тркалезна дупка 4/5/6,5/8/10" инчен капак за скара на звучник метален мрежен капак

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Решетка за скара за звучници челични лимови со перфориран екран за кутија за звучници

  Решетка за скара за звучници челични лимови со перфориран екран за кутија за звучници

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • 304 црн перфориран лим од не'рѓосувачки челик за скара за звучници

  304 црн перфориран лим од не'рѓосувачки челик за скара за звучници

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Додатоци за звучници алуминиумски перфориран метален капак за звучници

  Додатоци за звучници алуминиумски перфориран метален капак за звучници

  Перфорираниот метал е најдобриот материјал за уникатните барања потребни за цврсти решетки и екрани за звучници.Dongjie обезбедува стандардни и прилагодени метални мрежести решетки за звучници за производители, дизајнери, архитекти и инженери за звук.
  За повеќе консултации, ве молиме погледнете ги информациите за контакт подолу.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
123Следно >>> Страница 1/3