Филтер мрежа

 • Лесна за чистење, проширена метална филтер мрежа од нерѓосувачки челик

  Лесна за чистење, проширена метална филтер мрежа од нерѓосувачки челик

  Лесна за чистење, проширена метална филтер мрежа од нерѓосувачки челик
  Филтерот со проширена челична мрежа се шири и растегнува во различни форми, со помош на посебен процес, без никакви завари и шевови на површината, што е поцврсто и поцврсто од заварената жичана мрежа.Во некои груби апликации за филтрирање, проширените метални филтри имаат подолг животен век од заварените филтри.
 • Проширена метална мрежа за филтри од нерѓосувачки челик за филтри за воздух

  Проширена метална мрежа за филтри од нерѓосувачки челик за филтри за воздух

  Проширена метална мрежа за филтри од нерѓосувачки челик за филтри за воздух
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање
  Прецизната микро метална мрежа може да се користи при филтрација како поддршка за филтер медиум, како и за обезбедување на прв филтер, со што се заштитуваат филтерските медиуми од поголеми честички.Проширената метална мрежа лесно се формира во конусна, брановидна или цилиндрична форма или се остава како лист за поддршка на медиумот за филтрирање во автомобилски, хемиски, прехранбени производи, нафта и фармацевтски апликации и многу повеќе.
  Имаме повеќе од 26 години искуство во производството, добредојдовте да се консултирате.
 • Индустриска проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Индустриска проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање

  Индустриска проширена метална мрежа од нерѓосувачки челик за филтрирање
  Прецизната микро метална мрежа може да се користи при филтрација како поддршка за филтер медиум, како и за обезбедување на прв филтер, со што се заштитуваат филтерските медиуми од поголеми честички.Проширената метална мрежа лесно се формира во конусна, брановидна или цилиндрична форма или се остава како лист за поддршка на медиумот за филтрирање во автомобилски, хемиски, прехранбени производи, нафта и фармацевтски апликации и многу повеќе.
  Имаме повеќе од 26 години искуство во производството, добредојдовте да се консултирате.
 • Филтри за воздушна прашина со проширена метална мрежа филтер мрежа

  Филтри за воздушна прашина со проширена метална мрежа филтер мрежа

  Филтри за воздушна прашина со проширена метална мрежа филтер мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Филтри за воздушна прашина Поцинкувана надворешна жичана мрежа Проширена метална филтер мрежа

  Филтри за воздушна прашина Поцинкувана надворешна жичана мрежа Проширена метална филтер мрежа

  Филтри за воздушна прашина Поцинкувана надворешна жичана мрежа Проширена метална филтер мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Филтри за воздух Надворешна жичана мрежа Поцинкувана проширена метална филтер мрежа

  Филтри за воздух Надворешна жичана мрежа Поцинкувана проширена метална филтер мрежа

  Филтри за воздух Надворешна жичана мрежа Поцинкувана проширена метална филтер мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Срамнети со земја 304 316 нерѓосувачки челик проширена метална филтер мрежа

  Срамнети со земја 304 316 нерѓосувачки челик проширена метална филтер мрежа

  Срамнети со земја 304 316 нерѓосувачки челик проширена метална филтер мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Проширена метална мрежа за филтри од не'рѓосувачки челик добавувач на тешки производи

  Проширена метална мрежа за филтри од не'рѓосувачки челик добавувач на тешки производи

  Проширена метална мрежа за филтри од не'рѓосувачки челик добавувач на тешки производи
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Поцинкувана дијамантска проширена метална мрежа за филтер за воздух

  Поцинкувана дијамантска проширена метална мрежа за филтер за воздух

  Поцинкувана дијамантска проширена метална мрежа за филтер за воздух
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Ниска цена приспособена мрежа за медицинска филтрација Проширена метална мрежа

  Ниска цена приспособена мрежа за медицинска филтрација Проширена метална мрежа

  Ниска цена приспособена мрежа за медицинска филтрација Проширена метална мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Проширена метална мрежа со издржлива хемиска филтрациона мрежа со HEPA

  Проширена метална мрежа со издржлива хемиска филтрациона мрежа со HEPA

  Проширена метална мрежа со издржлива хемиска филтрациона мрежа со HEPA
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Ефикасна филтрација Проширена метална мрежа за хемиска филтрација

  Ефикасна филтрација Проширена метална мрежа за хемиска филтрација

  Ефикасна филтрација Проширена метална мрежа за хемиска филтрација
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Касета со филтер од не'рѓосувачки челик Заварена мрежа со микро филтер Проширена мрежа

  Касета со филтер од не'рѓосувачки челик Заварена мрежа со микро филтер Проширена мрежа

  Касета со филтер од не'рѓосувачки челик Заварена мрежа со микро филтер Проширена мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  email:admin@dongjie88.com
 • Филтер кертриџ од не'рѓосувачки челик заварена микро филтер мрежа

  Филтер кертриџ од не'рѓосувачки челик заварена микро филтер мрежа

  Филтер кертриџ од не'рѓосувачки челик заварена микро филтер мрежа
  Елементот на експандираниот метален филтер е проширен и развлечен во различни обрасци на дупки, со посебна технологија, на површината нема завари и споеви, па затоа е поцврст и поцврст од заварената жичана мрежа.Во некои апликации за филтрирање, околината е сурова, проширениот метален филтер елемент има поиздржлив животен век од заварениот филтер елемент.
  Како и секогаш заглавен во „Квалитетот ја докажува силата, деталите достигаат до успех“, Dongjie постигнува високо признание кај старите и новите клиенти.Добредојдовте да не контактирате.
12345Следно >>> Страница 1/5