Касета за филтер

 • Елемент за филтри за воздушна прашина со прилагодена големина на опрема со голема опрема

  Елемент за филтри за воздушна прашина со прилагодена големина на опрема со голема опрема

  Елемент за филтри за воздушна прашина со голема опрема со прилагодена големина
  Елементот на филтерот за воздух е еден вид филтер, исто така наречен цилиндар за филтер за воздух, филтер за воздух, стил, итн. Главно се користи за филтрирање на воздухот во инженерска локомотива, автомобилска, земјоделска локомотива, лабораторија, асептична работна просторија и разни прецизни оперативни сала.
 • Автомобилски делови за климатизација Касета со филтер за воздух со активен јаглен

  Автомобилски делови за климатизација Касета со филтер за воздух со активен јаглен

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Поцинкуван филтер со активен јаглен за третман на вода

  Поцинкуван филтер со активен јаглен за третман на вода

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Прилагоден филтер за цилиндри со активиран јаглерод од галванизиран челик од 145 mm

  Прилагоден филтер за цилиндри со активиран јаглерод од галванизиран челик од 145 mm

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Филтер со активиран јаглерод со цилиндричен канистер од 145 mm за индустриска филтрација HVAC

  Филтер со активиран јаглерод со цилиндричен канистер од 145 mm за индустриска филтрација HVAC

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • 145 450 Касета со цилиндричен филтер со активен јаглен за филтер

  145 450 Касета со цилиндричен филтер со активен јаглен за филтер

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Индустриски филтер со активен јаглен со високи перформанси

  Индустриски филтер со активен јаглен со високи перформанси

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Филтер со активен јаглен со висока стерилизација 99% прочистувач на воздух

  Филтер со активен јаглен со висока стерилизација 99% прочистувач на воздух

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Филтер со филтер со висока адсорпција, филтер со активен јаглен

  Филтер со филтер со висока адсорпција, филтер со активен јаглен

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Трговија на големо со флексибилен монтажен филтер кертриџ со активен јаглен

  Трговија на големо со флексибилен монтажен филтер кертриџ со активен јаглен

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • 450 mm висок Индустриски филтер за воздух филтер со активен јаглен

  450 mm висок Индустриски филтер за воздух филтер со активен јаглен

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Картриџ со филтер со активиран јаглерод од нерѓосувачки челик за третман на вода

  Картриџ со филтер со активиран јаглерод од нерѓосувачки челик за третман на вода

  Елементот на филтерот со активиран јаглерод е направен од висококвалитетен јаглерод од овошна школка и активен јаглен на база на јаглен, дополнет со лепила од типот на храна и обработен со високотехнолошка технологија и специјална технологија.Интегрира адсорпција, филтрација, пресретнување и катализа.Може ефикасно да ги отстрани органските материи, резидуалниот хлор и другите радиоактивни материи во водата и има ефект на обезбојување и отстранување на мирисот.Тој е идеален производ од новата генерација во индустријата за прочистување на течности и воздух.
  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Проширен метален мрежен екран со филтер за воздух од нерѓосувачки челик

  Проширен метален мрежен екран со филтер за воздух од нерѓосувачки челик

  Перфорирана метална филтер мрежа за филтер кертриџ е направена од Dongjie, специјализиран производител со повеќе од 26 години искуство.

  Ако барате доверлив добавувач, Dongjie Group е секогаш силен партнер за вас.Добредојдовте да ни испратите е-пошта за повеќе детали.

  Добредојдовте да не контактирате.
  WhatsApp/WeChat:+86133633300602
  Email:admin@dongjie88.com
 • Обичен Twill Dutch ткаат нерѓосувачки челик проширена метална мрежа со филтер жица

  Обичен Twill Dutch ткаат нерѓосувачки челик проширена метална мрежа со филтер жица

  Перфорирана метална филтер мрежа за филтер кертриџ е направена од Dongjie, специјализиран производител со искуство со повеќе од 25 години.

  Ако барате доверлив добавувач, Dongjie Group е секогаш силен партнер за вас.Добредојдовте да ни испратите е-пошта за повеќе детали.
 • Прилагоден метален филтер од фино мрежа од не'рѓосувачки челик

  Прилагоден метален филтер од фино мрежа од не'рѓосувачки челик

  Перфорирана метална филтер мрежа за филтер кертриџ е направена од Dongjie, специјализиран производител со искуство со повеќе од 25 години.

  Ако барате доверлив добавувач, Dongjie Group е секогаш силен партнер за вас.Добредојдовте да ни испратите е-пошта за повеќе детали.
12Следно >>> Страница 1/2